Follow us

Οι fashionistas στο Λονδίνο και το Παρίσι αφήνουν "στην άκρη" τα ballet flats για αυτά τα παπούτσια

Το ζευγάρι που έχει ξεχωρίσει από τα shoe trends της σεζόν

Οι fashionistas στο Λονδίνο και το Παρίσι αφήνουν 'στην άκρη' τα ballet flats για αυτά τα παπούτσια Splash News / Ideal Images

Τα shoe trends της φετινής σεζόν είναι πολύ πιο δελεαστικά σε σύγκριση με άλλες ανοιξιάτικες σεζόν. Αυτό που χαρακτηρίζει τα παπούτσια – τάση της Άνοιξης 2024 είναι η διαχρονικότητα, ο μινιμαλισμός αλλά και η στιλιστική ευελιξία που προσφέρουν. Minimal kitten heels, pointed toe styles, μπαλαρίνες αλλά και κλασικές Mary Janes, είναι κάποια από τα ζευγάρια παπουτσιών που πρωταγωνιστούν στις ενημερωμένες ανοιξιάτικες εμφανίσεις του 2024.


Με αυτά τα key items να πρωταγωνιστούν στα trends, δεν είναι παράξενο που κάποια σχέδια ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλα. Ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια παπούτσια που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν, ένα ζευγάρι που επικρατεί στα looks των ενημερωμένων fashion lovers στο Λονδίνο και το Παρίσι είναι τα slingbacks. Influencers, stylists αλλά και fashion lovers έχουν ήδη εντάξει το κομψό trend στις εμφανίσεις τους αποδεικνύοντας πως τα sleek slingbacks μπορούν με επιτυχία να ολοκληρώσουν ένα κομψό και stylish look.


Τα κομψά και κλασικά παπούτσια των 90s, 30 χρόνια έπειτα από την εμφάνιση τους στον κόσμο της μόδας, έκαναν δυναμικό comeback στις collections των runways S/S '24, όπως στα shows των Gucci και Saint Laurent. Θηλυκό, flirty, edgy και απόλυτα sleek, ένα ζευγάρι slingback, flat ή ψηλοτάκουνα είναι μία απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου, για τις καθημερινές αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ