Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το ιδανικό μπεζ κοστούμι από την H&M για τη φετινή άνοιξη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ιδανικό κοστούμι για day to night εμφανίσεις.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο προφίλ της στο Instagram είναι σίγουρο πως θα βρεις αρκετή έμπνευση για το στιλ σου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζεται με τις διαδικτυακές φίλες της τα looks που φορά στην εκπομπή μόδας "Shopping Star" που παρουσιάζει, αλλά και εκείνα που δημιουργεί στην καθημερινότητά της. Κάπως έτσι, ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή με ποιον τρόπο μπορείς να υιοθετήσεις κάποιο trend, ένα scroll down στο προφίλ της είναι αρκετό για να πάρεις αρκετές ιδέες.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία από τις αναρτήσεις της μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το ιδανικό κοστούμι για την περίοδο της άνοιξης. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοστούμι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο πρόκειται να βρεις στη νέα συλλογή της H&M για την άνοιξη του 2024. Γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα μπεζ κοστούμι στην συλλογή σου;

Διαβάστε Επίσης

Το κοστούμι είναι το co-ord που αποδεικνύει πόσο πολύ έχει αλλάζει και εξελιχθεί η γυναικεία μόδα, αφού πλέον είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές των γυναικών για street style, casual chic ή επίσημες εμφανίσεις. Ένας ακόμα λόγος που είναι ένα από τα staples της ντουλάπας μας είναι πως μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις, αλλά και σε day to night look. Από το πρωί στο γραφείο έως τις χαλαρές βόλτες στην πόλη και από τις βραδινές εξόδους έως κάποια casual chic περίσταση, ένα μπεζ κοστούμι όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που θα ευχαριστηθείς πολύ.

Το ανοιξιάτικο look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ilianapapageorgiou

Get the Look

Σερζέ σακάκι H&M
Σερζέ σακάκι H&M

Θα το βρεις εδώ.

Σερζέ παντελόνι με τσάκιση H&M
Σερζέ παντελόνι με τσάκιση H&M

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ