Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Το κομψό top που επέλεξε για να συνδυάσει ένα κλασικό κοστούμι

Το κομψό και ρομαντικό top που επέλεξε για να διαμορφώσει το look της

Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Λίγα είναι τα κομμάτια της συλλογής μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα κομψό και ταυτόχρονα ενημερωμένο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο outfit που θα εκφράζει το γούστο μας.

Ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή είναι ένα από τα πιο απαραίτητα key items που μπορούμε να έχουμε στην ντουλάπα μας πόσο μάλλον εάν επιλέξουμε να επενδύσουμε σε ένα κοστούμι σε ένα διαχρονικό χρώμα ή μοτίβο. Για να δημιουργήσουμε μία κομψή και ιδιαίτερη εμφάνιση με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, το top όπως και το ίδιο το κοστούμι το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας.

Το top που θα επιλέξουμε, όπως και τα παπούτσια με τα οποία θα συνδυάσουμε το κοστούμι μας, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του συνόλου μας. Είναι εκείνα τα οποία μπορούν να μετατρέψουν το look μας από πρωινό σε βραδινό όπως και από casual σε formal. Για ένα πρωινό σύνολο μπορούμε να συνδυάσουμε ένα κοστούμι με πουκάμισο, T-shirt ή πουλόβερ ενώ για ένα περισσότερο ιδιαίτερο μπορούμε να το φορέσουμε με ένα bralette top, με ένα tank top, με ένα sheer top ή με ένα δαντελένιο top όπως η Χριστίνα Κοντοβά για ένα απόλυτα κομψό look.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να συνδυάσει το κλασικό και διαχρονικό μαύρο κοστούμι της με ένα λευκό δαντελένιο top το οποίο είχε φορέσει μέσα από το παντελόνι της. Το black & white look της ολοκλήρωσε με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Δες την εμφάνισή της

Πώς επιλέγουν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebrities ένα κοστούμι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ