Follow us

Πώς η Ελένη Βουλγαράκη δημιούργησε ένα cool & casual look με ένα ζευγάρι παπούτσια

Το ανοιξιάτικο look της Ελένης Βουλγαράκη

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο το pinstripe παντελόνι της σε βραδινή έξοδο Instagram

Κάθε εποχή του χρόνου φροντίζουμε τα outfits μας να συμβαδίζουν με τη σεζόν την οποία διανύουμε όπως και με το γούστο μας και το στιλ μας. Πέρα από τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε, τα παπούτσια όπως και τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στη διαμόρφωση του στιλιστικού αποτελέσματος του συνόλου μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα περισσότερες επιλογές στο να εκφραστούμε αλλά και να έχουμε δημιουργήσει το look που επιθυμούμε ανάλογα με την περίσταση.

Την εποχή της άνοιξης συγκεκριμένα, τόσο τα fashion items όσο και τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της συλλογής μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική δημιουργία του συνόλου μας. Το "σωστό” πανωφόρι, αυτό δηλαδή που είναι κατάλληλο για την εποχή όπως και σε χρώμα που υποδηλώνει την ανοιξιάτικη διάθεση μας είναι ένα σημαντικό part του look μας. Τα παπούτσια επίσης τα οποία επιλέγουμε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ένα υπόδημα σε λευκό, παστέλ ή έντονο χρώμα μπορεί αυτόματα να δημιουργήσει ένα ανοιξιάτικο look.

Ακριβώς με αυτά τα δυο "συστατικά” δημιούργησε η Ελένη Βουλγαράκη ένα απόλυτα cool casual ανοιξιάτικο σύνολο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα πανωφόρι σε ανοιχτόχρωμη λαδί απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό T-shirt και loose denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε και του έδωσε την girly ανοιξιάτικη πινελιά με sneakers από την Adidas σε ροζ απόχρωση και πράσινες λεπτομέρειες.

Δες την εμφάνισή της

Το ζευγάρι παπούτσια που επέλεξε

Πώς η Ελένη Βουλγαράκη δημιούργησε ένα cool & casual look με ένα ζευγάρι παπούτσια
Gazelle bold shoes, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ