Follow us

Η Deva Cassel είναι η νέα ambassador του οίκου Dior

Η Deva Cassel θα πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες του οίκου Dior και Dior beauty.

MissBloom TEAM
Deva Cassel Courtesy of Dior

Ως fashion lovers, αυτά που μας απασχολούν κάθε φορά που παρουσιάζεται μία νέα συλλογή είναι αρκετά. Από που εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής για τη δημιουργία μίας collection; Ποιο είναι το όραμά του και για ποιον τύπο γυναίκας αγαπά να δημιουργεί; Εξίσου σημαντική απορία είναι για ποιον λόγο επιλέγουν οι οίκοι μόδας τις ambassadors τους. Αφορμή για να σκεφτούμε εκ νέου τα παραπάνω είναι η είδηση πως η Deva Cassel είναι η νέα ambassador του οίκου Dior.

Τόσο για τις fashion συλλογές που δημιουργεί η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior όσο και για το Dior Makeup που φέρει την υπογραφή του Image Director Peter Philips, η Deva Cassel πρόκειται να ενσαρκώσει το όραμα των δημιουργών για τον οίκο Dior.

Η Deva Cassel έχει γεννηθεί στη Ρώμη το 2004, ενώ έχει περάσει μέρος της ζωής της στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Βραζιλία. Αγαπά τις γλώσσες, αλλά και τις τέχνες, μία κλίση που κληρονόμησε από τους γονείς της Monica Bellucci και Vincent Cassel. Λατρεύει το τραγούδι και τη ζωγραφική, ενώ παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου από πολύ μικρή ηλικία.

Στην ηλικία των 16 ετών, η Deva Cassel ξεκίνησε την πορεία της στο modeling, ενώ δεν άργησε και η φωτογράφησή της σε εξώφυλλα παγκοσμίου φήμης περιοδικών. Έχει περπατήσει στις εβδομάδες μόδας των μητροπόλεων, ενώ θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα.

Η Deva Cassel έχει ακολουθήσει επίσης τα βήματα των γονιών της στην υποκριτική. Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2023 έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, σε σκηνοθεσία της Laura Luchetti στην ταινία La Bella Estate, στην οποία παίζει το ρόλο της μούσας ενός ζωγράφου στο δεκαετία του 1930. Εμφανίστηκε επίσης στην ιταλική σειρά The Leopard. Πρόκειται για μία παραγωγή του Netflix, που βασίζεται στο μυθιστόρημα The Leopard του Giuseppe Tomasi de Lampedusa και εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία του Luchino Visconti.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ