Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται κάθε ανοιξιάτικη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Το θηλυκό και απόλυτα ανοιξιάτικο φόρεμα που χρειαζόμαστε όλες στη συλλογή μας

Αθηνά Οικονομάκου | Φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται κάθε ανοιξιάτικη γυναικεία γκαρνταρόμπα Instagram

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε στις βραδινές μας εξόδους να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες και θηλυκές όπως και να ξεχωρίζουμε με την επιλογή του συνόλου μας. Το satin ύφασμα που όποια γυναίκα και να το έχει δοκιμάσει το έχει λατρέψει, επειδή χαρίζει στο σώμα άνεση κινήσεων, απαλή και ανάλαφρη αίσθηση, glam feeling όπως και θηλυκότητα μπορεί να μας χαρίσει ένα αλάνθαστο όπως και στιλιστικά safe βραδινό look.

Διανύοντας την ανοιξιάτικη σεζόν του χρόνου, ένα lingerie dress μπορεί να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα για την βραδινή μας έξοδο φορώντας ένα πανωφόρι, όπως ένα blazer. Σε περίπτωση όμως που επιθυμούμε να μην φορέσουμε πανωφόρι έτσι ώστε το σατέν φόρεμα που επιλέξαμε να αναδειχθεί, όπως του αξίζει, τότε μπορούμε να φορέσουμε ένα lingerie φόρεμα το οποίο ενδείκνυται για αυτή την εποχή και ξεχωρίζει για την ανοιξιάτικη απόχρωση του όπως και γραμμή του.

Για μία βραδινή περίσταση επέλεξε ένα lingerie dress η Αθηνά Οικονομάκου θυμίζοντας μας γιατί θεωρείται το πιο θηλυκό και "εύκολο" φόρεμα της άνοιξης. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα maxi lingerie dress με cut out σε παστέλ απόχρωση το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα μεταλιζέ πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Αθηνά Οικονομάκου | Φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται κάθε ανοιξιάτικη γυναικεία γκαρνταρόμπα

Get the look

Μακρύ φόρεμα μεταλιζέ, Mango

Φόρεμα σατινέ εμπριμέ, Zara

Μεταξένιο φόρεμα-κομπινεζόν, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ