Follow us

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το διαχρονικό φόρεμα που είναι ιδανικό για κάθε εποχή και κάθε στιλ

Το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα

Σοφία Καρβέλα | Πως συνδύασε με casual τρόπο ένα silk πουκάμισο Instagram

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα staple items είναι πολύ σημαντικά για τη συλλογή μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό σύνολο για κάθε περίσταση. Ένα αδιαμφισβήτητα πασπαρτού fashion item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι ένα little black dress.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα μαύρο φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας.

Το little black dress αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες επειδή είναι μια go to επιλογή για night out και party outfits καθώς και επειδή είναι εκείνο το οποίο διαλέγουμε συχνότερα αφού μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και θηλυκές σε όλες τις περιστάσεις. Το "LBD" διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία επιλογών στις συλλογές των fashion brands, στο μήκος, στην γραμμή, στο μήκος των μανικιών όπως και στο ύφασμα, προσφέροντας έτσι τόσο μεγάλη γκάμα, όπου ένα μαύρο φόρεμα σε σχέση με ένα άλλο μπορούν να έχουν διαφορετικές στιλιστικές δυνατότητες.

Η Σοφία Καρβέλα σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα little black dress δημιουργώντας μία κομψή ανοιξιάτικη εμφάνιση και μας υπενθύμισε πως το classic fashion item είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου. Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα mini little black dress με midi balloon μανίκια και V neck. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Δες την εμφάνιση της

Μίνι φόρεμα με στρώσεις, Marks & Spencer

Βαμβακερό φόρεμα με κορδόνια, H&M

Mini φόρεμα πουκάμισο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ