Follow us

Αυτά είναι τα πιο ξεχωριστά και διάσημα flat παπούτσια φέτος την άνοιξη

Τα πιο διάσημα flat παπούτσια της άνοιξης.

street style instagram

Ο κόσμος της μόδας δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Δεν θα σταματήσει ποτέ να μας προσφέρει έμπνευση και να μας παρουσιάζει νέους, πολύ σύγχρονους τρόπους για να εξελίξουμε το προσωπικό μας στιλ. Φέτος την άνοιξη, μία απόδειξη για τα παραπάνω είναι η τάση που αφορά τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα flat παπούτσια. Ο λόγος για τα mesh shoes, που πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα looks των fashionistas, διεκδικώντας μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια, και πολύ περισσότερο τον χειμώνα του 2024/2025 θα φορέσουμε ρούχα με διαφάνειες, οι οποίες αναδεικνύονται ως μία από τις πιο διάσημες τάσεις. Κάπως έτσι, το εν λόγω trend επηρεάζει και τα παπούτσια, καθιστώντας τα flat παπούτσια με διαφάνεια ως τη νέα fashion εμμονή των experts.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος παρουσίας τους οφείλεται στους οίκους Khaite, Bottega Veneta, Alaïa και The Row, αλλά και σε διάσημες γυναίκες όπως η Jennifer Lawrence και η Dakota Johnson, οι οποίες τα εντόπισαν, τα φόρεσαν και μας ενέπνευσαν. Εάν αναζητάς λοιπόν το ιδανικό ζευγάρι flat παπούτσια για την άνοιξη, που να είναι κομψά και άνετα, να αναβαθμίζουν κάθε outfit και να σε κάνουν να νιώθεις ως η πιο ενημερωμένη fashionista, ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες με διαφάνεια ή εφέ που μοιάζει με δίχτυ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Όσον αφορά στο styling, δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαίτερα, αφού συνδυάζονται εύκολα όπως όλες οι μπαλαρίνες είτε με παντελόνια είτε με φούστες και φορέματα.

Τα αγαπημένα flat παπούτσια για την άνοιξη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ