Follow us

Τα 5 blazers από τη Zara που θα φοράς ως πανωφόρι την άνοιξη

Τα σακάκια που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τα μαύρα blazers που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Τα fashion brands έχουν ήδη στα ράφια τους fashion pieces για τη νέα σεζόν και ρίχνοντας μία ματιά στις κυκλοφορίες των νέων τους συλλογών παίρνουμε έμπνευση για νέα και ανανεωμένα stylish spring outfits. Όσο διανύουμε τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης επιθυμούμε να έχουμε ''εξοπλισμένη'' τη συλλογή μας και με κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε επίκαιρα και κομψά looks.

Πέρα από τα παντελόνια, τα φορέματα όπως και τις φούστες που μπορούμε να φορέσουμε την εποχή της άνοιξης, αρκετά είναι και τα jackets, cardigans όπως και πανωφόρια που μας δίνεται η δυνατότητα να τα φορέσουμε και να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας. Χαρακτηριστικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που λειτουργεί ως "πασπαρτού” σε πολλές ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας είναι αδιαμφισβήτητα το timeless και αγαπημένο blazer.

Τα blazers έχουν την στιλιστική δυνατότητα να εντάσσονται με αρμονία, ευκολία και στιλ σε κάθε εμφάνιση μας, casual και formal ενώ είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το σύνολο μας σε κάθε πιθανή περίσταση. Τα blazers που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μπορεί να αισθανόμαστε πως δεν είναι αρκετά, και αυτό συμβαίνει λόγω του ότι μπορούμε να τα συνδυάσουμε με πολλά κομμάτια της συλλογής μας όπως και λόγω της στιλιστικής άνεσης και φινέτσας που προσφέρουν. Ένας ακόμη λόγος είναι η ποικιλία από διαφορετικά blazers με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα styling combos για όποια περίσταση τα χρειαστούμε.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή της Zara ανακαλύψαμε 5 stylish blazers τα οποία μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση ως πανωφόρι και να αναβαθμίσουν το outfit σου. Πέρα όμως από την στιλιστική αναβάθμιση του συνόλου σου με ένα από αυτά τα σακάκια, το σίγουρο είναι πως θα είσαι προετοιμασμένη για κομψά σύνολα με την πιο ανανεωμένη γκαρνταρόμπα.

Τα blazers που επιλέξαμε

Blazer oversized, Zara

Blazer με όψη σατέν, Zara

Blazer oversized κρουαζέ, Zara

Blazer με διάτρητα κεντήματα, Zara

Cropped blazer, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ