Follow us

Πώς θα πετύχεις το πιο cool style combo της φετινής άνοιξης

Το ανοιξιάτικο combo που θα αναβαθμίσει τα spring looks σου

MissBloom TEAM
Πώς θα πετύχεις το πιο cool style combo της φετινής άνοιξης Courtesy of Calvin Klein

Κάθε χρόνο, όταν υποδεχόμαστε μία νέα εποχή, αναζητάμε τα κομμάτια τα οποία πρόκειται να μας διευκολύνουν στο να πετύχουμε κομψές και ταυτόχρονα ενημερωμένες εμφανίσεις αναδεικνύοντας το στιλ και τον χαρακτήρα μας. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο την εποχή της άνοιξης, όσο και του καλοκαιριού, το styling στα ρούχα μας γίνεται ευκολότερο, όπως και ανάλαφρο, βοηθώντας μας έτσι όχι μόνο να ντυθούμε με μεγαλύτερη στιλιστική ευκολία αλλά και με μεγαλύτερη στιλιστική ασφάλεια, αρμονία και ξεγνοιασιά. Για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι αυτό που αναζητάμε οι περισσότερες από εμάς είναι μία ανάλαφρη αίσθηση την οποία τα ρούχα που επιλέγουμε μας εξυπηρετούν στο να την αισθανθούμε και να την πετύχουμε.

Αέρινες παντελόνες, φούστες αλλά και φορέματα είναι κάποια από τα fashion items που επιλέγουμε για να αισθανθούμε την ανοιξιάτικη ξεγνοιασιά την οποία αντιλαμβανόμαστε από την στιγμή που δημιουργούμε ένα απλό και ταυτόχρονα stylish outfit, όσο και τις στιγμές που το φοράμε. Τα ανοιξιάτικα φορέματα, θα μπορούσαμε ομόφωνα να συμφωνήσουμε πως είναι από τα λίγα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορούν με επιτυχία και αρμονία να μας προσφέρουν τη θηλυκότητα, το στιλ και το spring look που αναζητάμε. Για να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε ένα σύνολο το οποίο θα μας χαρίζει ταυτόχρονα την τέλεια εμφάνιση και την αέρινη αίσθηση, σημαντικό είναι να επιλέξουμε το σωστό φόρεμα, από ένα brand το οποίο εμπιστευόμαστε και γνωρίζουμε πως προτεραιότητες του είναι τα ποιοτικά υφάσματα και υλικά, η διαχρονική ματιά και ταυτόχρονα η επαφή με τον κόσμο της μόδας έτσι ώστε να συμβαδίζει με την fashion επικαιρότητα της εποχής, και δεν είναι άλλο από την Calvin Klein.

Η Calvin Klein έχει παρουσιάσει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 προσφέροντας μας ποικιλία κομψών και ταυτόχρονα σύγχρονων επιλογών για κάθε είδους περίσταση. Από τη νέα συλλογή της Calvin Klein εμείς ξεχωρίσαμε τα girly φορέματα ιδανικά για κάθε είδους στιλ, αλλά και τα stylish ζευγάρια παπούτσια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις το πιο cool style combo της εποχής.

Ανάμεσα σε άλλα ξεχωρίσαμε το πιο stylish mini denim φόρεμα με φερμουάρ ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, το mini slim φόρεμα σε μαύρο χρώμα το οποίο μπορείς να φορέσεις στα casual night out σου τόσο με τα ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα της Calvin Klein όσο και με flat παπούτσια. Για το πρωί στο γραφείο ή για ανάλαφρες απογευματινές εξόδους, το άνετο mini denim φόρεμα σε στιλ πουκαμίσου σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση είναι ιδανικό και ταιριάζει αρμονικά με τα λευκά sneakers από την Calvin Klein αλλά και με τα δερμάτινα σανδάλια platform σε μαύρο χρώμα.

Τα φορέματα από την Calvin Klein

Πώς θα πετύχεις το πιο cool style combo της φετινής άνοιξης
Denim Mini Φόρεμα Με Φερμουάρ, Calvin Klein


Slim Φόρεμα Με Ανοιχτή Πλάτη, Calvin Klein
Slim Φόρεμα Με Ανοιχτή Πλάτη, Calvin Klein

Denim Φόρεμα Σε Στιλ Πουκάμισο Με Ζώνη, Calvin Klein
Denim Φόρεμα Σε Στιλ Πουκάμισο Με Ζώνη, Calvin Klein

Τα παπούτσια από την Calvin Klein

Δερμάτινα Sneakers, Calvin Klein
Δερμάτινα Sneakers, Calvin Klein

Δερμάτινα Σανδάλια Platform, Calvin Klein
Δερμάτινα Σανδάλια Platform, Calvin Klein

Δερμάτινα Πέδιλα Με Τακούνι, Calvin Klein

Δερμάτινα Πέδιλα Με Τακούνι, Calvin Klein

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calvin Klein για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr