Follow us

Τα 5 ανοιξιάτικα basic κομμάτια που θα σε κάνουν να δείχνεις chic χωρίς προσπάθεια

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις chic ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα 5 micro trends της Άνοιξης 2024 που έχουν έρθει για να μείνουν Splash News / Ideal Images

Τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι απαραίτητα την κάθε εποχή του χρόνου. Τα staples αυτά είναι εκείνα τα οποία θα μας διευκολύνουν όταν θα δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιο outfit είναι κατάλληλο για την κάθε περίσταση αλλά και θα μας προσφέρουν με ευκολία ένα chic look οποτεδήποτε τα επιλέξουμε. Κάτι ακόμη που "αγαπάμε" στα basic κομμάτια είναι η δυνατότητα τους να συνδυαστούν με κάθε πιθανό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, minimal ή bold, δημιουργώντας έτσι κάθε φορά ένα look με διαφορετικό χαρακτήρα. Επίσης, στον απλό και minimal καμβά που μας προσφέρει ένα basic fashion item είναι εύκολο να προσθέσουμε εμείς τις πινελιές που μας εκφράζουν μέσω των αξεσουάρ, των κοσμημάτων αλλά και των παπουτσιών με τα οποία θα ολοκληρώσουμε το σύνολο μας.

Τα basic κομμάτια μίας ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι ανοιχτόχρωμα, ανάλαφρα και easy to wear, προσφέροντας μας μία spring πινελιά σε κάθε εμφάνιση μας αλλά και την ξέγνοιαστη διάθεση που επιθυμούμε να έχουμε. Πέρα από το ότι ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους, σε όλα τα πιθανά style combos που μπορούμε να τα συνδυάσουμε, τα ανοιξιάτικα staples μας προσφέρουν την στιλιστική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα ποιοτικά αλλά και πρακτικά τη συλλογή μας.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πέντε basic κομμάτια που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου έτσι ώστε να μπορείς να είσαι elegant ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίσταση χωρίς πολλή προσπάθεια. Ένα denim πουκάμισο, ένα λευκό φόρεμα, ένα μπεζ blazer, μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και μία αέρινη midi λευκή φούστα είναι εκείνα τα οποία θα προτιμάς ξανά και ξανά στις spring εμφανίσεις σου.

Τα basics που επιλέξαμε

Midi φόρεμα πλισέ με ζώνη, Zara

Τζιν πουκάμισο με γιακά σε χαλαρή γραμμή, Marks & Spencer

Ολόσωμη φόρμα ζώνη πιέτες, Mango

Σακάκι με σούρες στο μανίκι, H&M

Μακριά κλος φούστα με ανάγλυφη υφή, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ