Follow us

Η Βάσια Κωσταρά σου προτείνει να υιοθετήσεις με τον πιο διακριτικό και elegant τρόπο το animal print trend

Πώς να εντάξεις την πιο hot τάση της σεζόν με αρμονικό και διακριτικό τρόπο στις εμφανίσεις σου

Βάσια Κωσταρά Instagram

Πλέον οι περισσότερες από εμάς έχουμε αντιληφθεί πως οι τάσεις της μόδας δεν ορίζονται μόνο από τους οίκους μόδας στις πασαρέλες αλλά και από τις fashion influencers όπως και από τα social media. Το TikTok τα τελευταία χρόνια παίζει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των trends, με τη δημιουργία των micro trends ενώ μας βοηθά να αντιληφθούμε άμεσα ποια τάση πρόκειται να μας απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ποια όχι.

Για τη φετινή άνοιξη, τα patterns τα οποία θα μας απασχολήσουν όπως έχουμε αντιληφθεί τόσο από το TikTok όσο και από τις επιλογές των trendsetters, δεν θα είναι μόνο τα λουλουδάτα florals αλλά και το λεοπάρ. Το leopard print επανασυστήθηκε για να πρωταγωνιστήσει στις ανοιξιάτικες τάσεις ,μέσω του mob wife trend, όπου εκεί το είδαμε κυρίως σε γούνες και φορέματα, και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει για να μείνει. Για την Άνοιξη 2024, το leopard pattern προτείνεται τόσο σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια αλλά και πανωφόρια, χαρίζοντας μας ένα stylish bold outfit.

Με διακριτικό και stylish τρόπο υιοθέτησε η Βάσια Κωσταρά την viral τάση επιλέγοντας να την εντάξει με αρμονία στο σύνολο της χρησιμοποιώντας το trend ως πινελιά του look της. Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointy γόβες με leopard animal print τις οποίες συνδύασε με wide leg denim παντελόνι σε γκρι σκούρα απόχρωση. Την εν λόγω λεπτομέρεια του outfit της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να εντάξουμε κι εμείς με αρμονία στο σύνολο μας την εν λόγω αμφιλεγόμενη και statement τάση.

Το post που δημοσίευσε

Πώς να εντάξεις την τάση στις εμφανίσεις σου σύμφωνα με τις fashionistas


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ