Follow us

H Tezenis παρουσιάζει το νέο Miami bra για την Άνοιξη 2024

Το Miami bra είναι ιδανικό για όσες αναζητούν ένα μοντέλο που μπορεί να προσφέρει στήριξη και ένα φυσικό αποτέλεσμα την ίδια στιγμή.

MissBloom TEAM
Tezenis Courtesy of Tezenis

Με την άνοιξη να πλησιάζει, υπάρχει διάθεση για νέα lingerie, και η Tezenis, το pop brand από την Oniverse Group, ξεκινάει με τη διαχρονική συλλογή της με τα πάντα απαραίτητα εσώρουχα.

H Tezenis παρουσιάζει το νέο Miami bra για την Άνοιξη 2024

Απαλά και άνετα, αλλά και επιδραστικά, ακολουθούν τις πιο cool τάσεις, και είναι ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Tezenis

Οι ποικίλες προτάσεις που περιλαμβάνει το σουτιέν Miami είναι ιδανικές για όσες αναζητούν ένα μοντέλο που μπορεί να προσφέρει στήριξη και ένα φυσικό αποτέλεσμα την ίδια στιγμή.

Tezenis

Τα κεντήματα από δαντέλα με το effect για φαρδείς ώμους, χαρίζουν ένα άνετο και εκλεπτυσμένο design για εκείνες που το να είναι cool είναι απαραίτητο στην καθημερινή ζωή.

Tezenis

Ακόμη, η παρουσία των B,C,D cups επεκτείνει την δυνατότητα κάλυψης ενός μεγαλύτερου φάσματος μεγεθών.

Tezenis

Το να αιχμαλωτίσει τις επιθυμίες των γυναικών και να τις μεταφράσει σε εσώρουχα που προσαρμόζονται σε στυλ, ανάγκες και σιλουέτες, είναι το κοινό στοιχείο της συλλογής, ένα ταξίδι μέσα από τις άπειρες αποχρώσεις της θηλυκότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ