Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με το ανοιξιάτικο κοστούμι από Marks & Spenccer που θα σε ρωτούν όλοι από που αγόρασες

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου, τότε το κοστούμι της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

MissBloom TEAM
evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Η άνοιξη έχει φτάσει και μαζί της έχει φέρει μία διάθεση για στιλιστική ανανέωση. Εκτός από τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και τις συλλογές που έχουν ήδη φτάσει στα καταστήματα, πολύτιμη βοήθεια για έμπνευση είναι οι εμφανίσεις των ελληνίδων fashionistas που μοιράζονται στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τα αγαπημένα τους styling combos. Το πιο πρόσφατο look που ξεχωρίσαμε είναι εκείνο που δημιούργησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Διαβάστε Επίσης

Εάν υπήρχε ένα dress code που να έλεγε "κομψή με χρωματιστό κοστούμι", το εν λόγω outfit της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι η απόδειξη πως "her style rocks". Η νέα κριτής της εκπομπής μόδας "Μy style rocks" δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα κοστούμι σε έντονη πράσινη απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και fashion lover έχει επιλέξει να φορέσει ένα πράσινο κοστούμι από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer, το οποίο έχει συνδυάσει με λευκά γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου, τότε ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα όπως αυτό της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία must have επιλογή. Τα co-ords είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές που μπορείς να κάνεις αφού, το σύνολο είναι σχεδόν έτοιμο και απαιτεί ελάχιστο styling από εσένα. Προτίμησε σε ένα κοστούμι σε χρώματα όπως το πράσινο ή το κόκκινο και συνδύασε το είτε με basic αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λευκό και το μαύρο είτε με άλλα εξίσου έντονα χρώματα για color blocking αποτέλεσμα. Το θετικό με τα κοστούμια είναι πως μπορείς να τα φορέσεις είτε ως σετ είτε χωριστά, δημιουργώντας περισσότερα outfits.

Το ανοιξιάτικο outfit της Έβελυν Καζαντζόγλου

Get the Look

Κρεπ μπλέιζερ με μονή σειρά κουμπιών σε χαλαρή γραμμή Μarks & Spencer

Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο με στενή εφαρμογή και σύμμεικτο βαμβάκι Μarks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ