Follow us

3 λεοπάρ φόρεματα από τη Zara για να υιοθετήσεις το πιο hot trend της άνοιξης

Τα φορέματα που θα αναδείξουν τη fashion αισθητική σου

Luxe Chic | Πώς θα φορέσεις με στιλ το leopard μοτίβο Splash/Ideal Images

Κάθε σεζόν ο κόσμος της μόδας όπως και οι fashionistas που έχουν τον ρόλο και των trendsetters μας προτείνουν ποια είναι εκείνα τα οποία μπορούμε να προτιμήσουμε για να δημιουργήσουμε ενημερωμένα και stylish looks που ανταποκρίνονται στο στιλ και το γούστο μας. Για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν συγκεκριμένες αποχρώσεις όπως sky blue, pistachio, butter yellow αλλά και patterns πέρα από το floral, το οποίο είναι αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης περιόδου, όπως τα animal prints.

Διαβάστε Επίσης

Τα animal prints έκαναν ένα δυναμικό comeback τον χειμώνα που διανύσαμε μέσω του "mob wife” trend όπου το λεοπάρ μοτίβο ήταν εκείνο που ξεχώρισε. Τα fashion it girls επέλεξαν πολλούς και διάφορους τρόπους για να εντάξουν το statement αυτό trend στις εμφανίσεις τους με κομμάτια όπως οι γούνες, τα φορέματα, τα παντελόνια αλλά και τα αξεσουάρ όπως τα παπούτσια και οι τσάντες να πρωταγωνιστούν στα σύνολα τους. Για την άνοιξη που διανύουμε παρατηρούμε πως η τάση των animal prints και συγκεκριμένα το λεοπάρ πρόκειται να είναι στο προσκήνιο στις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν με τις fashionistas να προτιμούν το leopard print με spring τρόπο που μας εμπνέει.

Διαβάστε Επίσης

Τα φορέματα είναι ένας από τους πιο ανοιξιάτικους τρόπους για να εντάξουμε την leopard τάση στις εμφανίσεις μας με εύκολο και απόλυτα στιλιστικά safe τρόπο. Στη συλλογή παρακάτω ανακαλύψαμε τρία λεοπάρ φορέματα στην ανοιξιάτικη συλλογή της Zara με τα οποία θα μπορέσεις να υιοθετήσεις την πιο hot τάση της άνοιξης με στιλ.

Τα φορέματα από τη Zara

Φόρεμα animal print, Zara

Σεμιζιέ φόρεμα με animal print, Zara

Εμπριμέ φόρεμα στράπλες από τούλι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ