Follow us

Το κοστούμι της Βάσιας Κωσταρά στα Beauty Stars by Madame Figaro είναι ιδανικό για ενημερωμένα βραδινά spring looks

Το εντυπωσιακό look της Βάσιας Κωσταρά στα Beauty Stars by Madame Figaro.

Το κοστούμι της Βάσιας Κωσταρά στα 'Beauty Stars by Madame Figaro' είναι ιδανικό για ενημερωμένα βραδινά spring looks NDP

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά βραβεία ομορφιάς του Madame Figaro, "Beauty Stars by Madame Figaro” στο Έναστρον. Στο λαμπερό party έδωσαν το παρών ξεχωριστοί καλεσμένοι από τον χώρο της ομορφιάς, της showbiz, της μόδας και των media. Όσοι παρευρέθηκαν παρακολούθησαν τη βράβευση και στη συνέχεια απόλαυσαν τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά ο οποίος εντυπωσίασε στην σκηνή.

Διαβάστε Επίσης

Αναμφίβολα μας εντυπωσίασαν και οι stylish και ενημερωμένες εμφανίσεις των fashionistas που έδωσαν το παρών στα "Beauty Stars by Madame Figaro” με πολλά looks να μας εμπνέουν για κομψά και stylish ανοιξιάτικα outfits. Μία από τις παρουσίες που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή της Βάσιας Κωσταρά η οποία επέλεξε να δημιουργήσει ένα statement power dressing look με το χρώμα τάση της χρονιάς, το fiery red.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε ένα oversized κοστούμι σε έντονη red απόχρωση που αποτελούταν από oversized σταυρωτό blazer και wide leg παντελόνα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με clutch που ξεχώρισε καθώς είχε leopard print, το pattern – trend της φετινής άνοιξης. Το look της Βάσιας Κωσταρά ξεχώρισε τόσο επειδή επέλεξε ένα κοστούμι για μία βραδινή έξοδο, μετατρέποντας το σε night look με τα αξεσουάρ που πρόσθεσε, όσο και λόγω του έντονου ανοιξιάτικου χρώματος του που ξεχωρίζει, καθιστώντας μία stylish εναλλακτική πρόταση από το κλασικό μαύρο που συνήθως προτιμάμε στις βραδινές εμφανίσεις μας.

Δες την εμφάνισή της

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ