Follow us

Beauty Stars by Madame Figaro | Το sexy combo που επέλεξαν οι stylish celebrities και θέλουμε να αντιγράψουμε

Το styling combo που μας ενέπνευσε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας

Beauty Stars by Madame Figaro | Το ανοιξιάτικο combo που επέλεξαν οι stylish celebrities και θέλουμε να αντιγράψουμε NDP

Στο λαμπερό party του Madame Figaro, "Beauty Stars by Madame Figaro" τη Δευτέρα 1η Απριλίου στο Έναστρον, έδωσαν το παρών ξεχωριστοί καλεσμένοι από τον χώρο της ομορφιάς, της showbiz, της μόδας και των media. Όσοι παρευρέθηκαν στην εντυπωσιακή βραδιά των βραβείων του Madame Figaro παρακολούθησαν τη βράβευση και στη συνέχεια απόλαυσαν τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά ο οποίος εντυπωσίασε στην σκηνή.

Αναμφίβολα μας εντυπωσίασαν και οι stylish και ενημερωμένες εμφανίσεις των fashionistas που έδωσαν το παρών στα "Beauty Stars by Madame Figaro” και φωτογραφήθηκαν στο red carpet, με πολλά outfits που ξεχωρίσαμε να μας εμπνέουν για κομψά και stylish ανοιξιάτικα looks. Ξεχωρίσαμε πολλά σύνολα και θαυμάσαμε το στιλ και την καλαισθησία των Ελληνίδων fashionistas ενώ παρατηρήσαμε το styling combo που επέλεξαν αρκετές από τις παρευρισκόμενες το οποίο είναι ιδανικό για girly και stylish looks.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, επέλεξαν να συνδυάσουν ένα ψηλόμεσο bottom με ένα crop top, δημιουργώντας φρέσκα ανοιξιάτικα looks. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα two piece σύνολο το οποίο αποτελούταν από maxi μαύρη ψηλόμεση φούστα με στρας και ασορτί μακρυμάνικο crop top με V neck. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με χρυσό clutch και μαύρες pointy γόβες. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέλεξε ένα λευκό crop top το οποίο συνδύασε με ψηλόμεσο παντελόνι σε ασημένια μεταλιζέ απόχρωση και το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Η Γαρυφαλιά Καληφώνη επέλεξε ένα look παρόμοιο με της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς κι εκείνη επέλεξε ένα two piece το οποίο αποτελούταν από ψηλόμεση φούστα με στρας σε ροζ απόχρωση και ασορτί μακρυμάνικο crop top.

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Γαρυφαλιά Καληφώνη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ