Follow us

Κατερίνα Ευαγγελινού | Το easy to copy look της με ένα τζιν παντελόνι είναι το πιο chic combo για την άνοιξη

Το elegant look της Κατερίνας Ευαγγελινού που σίγουρα θα δοκιμάσουμε φέτος την άνοιξη

Κατερίνα Ευαγγελινού | Το easy to copy look της με ένα τζιν παντελόνι είναι το πιο chic combo για την άνοιξη Instagram

Κάθε εποχή του χρόνου είναι σημαντικό για όλες τις γυναίκες να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους σύνολα τα οποία τους επιτρέπουν να ντύνονται γρήγορα και να αισθάνονται ότι ανά πάσα στιγμή και για κάθε περίσταση, τα fashion items που εμπεριέχονται στη συλλογή της πρόκειται να την εξυπηρετήσουν. Τα staples κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας πέρα από το ότι μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα fashion items της συλλογής μας, μπορούν και να μας προσφέρουν κομψές και στιλιστικά safe επιλογές για κάθε πιθανή περίσταση όποιο κι αν είναι το στιλ μας.

Το τζιν παντελόνι είναι αναμφίβολα ένα από τα key items της κάθε capsule wardrobe και αυτό οφείλεται τόσο στην πολυχρηστικότητα του καθώς μπορούμε να το φορέσουμε κάθε εποχή όπως και σε κάθε περίσταση, αλλά μπορούμε επίσης να το συνδυάσουμε και με κάθε πιθανό item ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε να αποδώσουμε στο look μας. Ένα πουκάμισο έχει επίσης τα χαρακτηριστικά ενός key item στις εμφανίσεις μας και ιδιαίτερα εάν το προτιμήσουμε σε timeless αποχρώσεις όπως γήινες και ουδέτερες.

Για μία διαχρονική, easy to copy και απόλυτα chic εμφάνιση, μας ενέπνευσε η Κατερίνα Ευαγγελινού με το look που επέλεξε πρόσφατα στην εξόρμηση της στην Καππαδοκία. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ευαγγελινού επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση και το συνδύασε με πουκάμισο σε navy blue τόνους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με sneakers σε σκούρο μπλε χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Πουκάμισο από λινό Lauren Ralph Lauren, Answear.gr

Mom Τζιν, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ