Follow us

Το Style with Attitude look της Melia Kreiling στα βραβεία Beauty Stars 2024

Η ambassador των Beauty Stars with Attitude και οικοδέσποινα της βραδιάς που διοργάνωσε το Madame Figaro μ' ένα look που αντανακλά την προσωπικότητά της.

Το Style with Attitude look της Melia Kreiling στα βραβεία Beauty Stars 2024 Αθηνά Παπαγεωργίου

Τι πραγματικά κάνει την εμφάνιση μιας γυναίκας ξεχωριστή; Η προσωπική της σφραγίδα. Η αίσθηση ότι αυτό που φοράει αντανακλά τον αυθεντικό χαρακτήρα και την αλήθεια της. Το style with attitude που θα αναδείξει την προσωπικότητά της. Η Melia Kreiling, ambassador των Beauty Stars with Attitude 2024, φρόντισε να μας δείξει πώς γίνεται αυτό με το look της τη βραδιά της απονομής των βραβείων Beauty Stars που διοργάνωσε σε 5η συνεχόμενη χρονιά το Madame Figaro.

Η Melia επέλεξε να επενδύσει σ' ένα total red σύνολο, που επιμελήθηκε η ίδια, για να κάνει το απαραίτητο statement ως η οικοδέσποινα της βραδιάς. Στο look της συνδύασε μία vintage μάξι φούστα Aslanis με ολόσωμο μαγιό από τη συλλογή COS, ενώ ολοκλήρωσε με λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση, μαύρα μποτάκια από το Grenson Shoes, κρεμαστά επίχρυσα σκουλαρίκια με Paisley μοτίβο από το MISHO, και μια oversized φλοράλ καρφίτσα στο μπούστο - όλα από την προσωπική της συλλογή. Το mix&match και το upcycling που υιοθέτησε στην εμφάνισή της η παρουσιάστρια των Beauty Stars with Attitude 2024, επενδύοντας σε vintage κομμάτια, σύγχρονα και προσιτά brands αλλά και μικρούς θησαυρούς που ανακαλύπτει η ίδια στα ταξίδια της (η καρφίτσα είναι από ένα κατάστημα στο Marais στο Παρίσι, θα διευκρινίσει η ίδια), δεν συνιστούν μόνο ένα προσωπικό ...attitude απέναντι στο στιλ και στη μόδα, αλλά και ένα παράδειγμα για το πώς οφείλουμε να εκφραζόμαστε οι γυναίκες μέσα από το ντύσιμο και την ομορφιά μας: ως ο εαυτός μας.

Το look της Melia Melia Kreiling

Το Style with Attitude look της Melia Kreiling στα βραβεία Beauty Stars 2024

Melia Kreiling

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ