Follow us

Το girly φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη από τη Zara είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Το φόρεμα που θα αναδείξει την πιο girly πλευρά σου

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει πως να φορέσεις denim μπότες αυτή την εποχή Instagram

Η εποχή της άνοιξης είναι ιδανική για να φορέσουμε πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία ανυπομονούσαμε να προσθέσουμε ξανά στις εμφανίσεις μας. Staples της συλλογής μας όπως καμπαρντίνες, ζωηρά μοτίβα και έντονα χρώματα. Αναμφίβολα όμως, η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να αναδείξουμε την girly μεριά μας όποτε και όπου το αισθανόμαστε.

Τα ανοιξιάτικα κομμάτια μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε girly και playful σύνολα. Φούστες και φορέματα είναι από τις πρώτες μας επιλογές ενώ τα έντονα χρώματα και οι αποχρώσεις - τάσεις μας χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα στις επιλογές μας για spring looks γεμάτα θηλυκότητα. Για girly spring looks μπορούμε να διαλέξουμε φούστες και φορέματα κάθε μήκους, mini, midi ή maxi αλλά και να διαλέξουμε το χρώμα ή το μοτίβο που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας.

Η Ελένη Βουλγαράκη, σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα άκρως girly look το οποίο δημιούργησε με ένα mini φόρεμα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε ένα mini καρό φόρεμα με φιόγκο στον λαιμό σε ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση, από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara. Το φόρεμα της συνδύασε με ψηλοτάκουνα nude πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Το girly φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη από τη Zara είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Το φόρεμα της από τη Zara

Φόρεμα καρό vichy με φιόγκο, Zara
Φόρεμα καρό vichy με φιόγκο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ