Follow us

Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση με το πιο κομψό κοστούμι που μπορούμε να φορέσουμε την άνοιξη

Το κομψό co ord που είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση NDP

Λίγα είναι τα κομμάτια της συλλογής μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα elegant και ταυτόχρονα ενημερωμένο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look που θα εκφράζει το γούστο μας.

Ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή είναι ένα από τα πιο απαραίτητα key items που μπορούμε να έχουμε στην συλλογή μας πόσο μάλλον εάν επιλέξουμε να επενδύσουμε σε ένα κοστούμι σε ένα διαχρονικό χρώμα ή μοτίβο. Για να δημιουργήσουμε μία κομψή και ιδιαίτερη εμφάνιση με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, το top όπως και το ίδιο το κοστούμι το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας.

Και ενώ έχουμε εισέλθει επίσημα στην εποχή της άνοιξης, επιλέγουμε το κλασικό και timeless two piece στη χρωματική παλέτα που αντικατοπτρίζει απόλυτα την ανοιξιάτικη διάθεση μας. Πέρα από τα έντονα χρώματα και τα πολύχρωμα μοτίβα, την άνοιξη επιλέγουμε pastel και pal αποχρώσεις, οι οποίες προτιμώνται περισσότερο την άνοιξη από οποιαδήποτε άλλη σεζόν. Τα κοστούμια στις προαναφερθείσες αποχρώσεις είναι μία πολύ elegant και power dressing επιλογή για όλες τις περιστάσεις, από τις πρωινές έως τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Εριέττας Κούρκουλου - Λάτση μας εμπνέει για το πώς να φορέσουμε ένα κοστούμι σε κλασική γραμμή και να είναι η πιο κομψή ανοιξιάτικη επιλογή για τις εμφανίσεις μας. Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε ιβουάρ απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό top. Το κομψό co-ord της συνδύασε με ψηλοτάκουνες pointy γόβες σε nude τόνο.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Oversized blazer κουστουμιού, Massimo Dutti

Παντελόνι σε ίσια γραμμή από 100% λινό, Massimo Dutti

Σακάκι κουστουμιού λεπτή ρίγα, Mango

Παντελόνι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ