Follow us

Τα florals δεν είναι "in fashion" φέτος την άνοιξη | Τα 4 prints που παίρνουν τη θέση τους

Τα prints που θα αντικαταστήσουν τα florals

Μαρινιέρα | Πώς να φορέσεις τις ρίγες αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Τη φετινή άνοιξη έχει γίνει κατανοητό στον κόσμο της μόδας ότι τα floral patterns δεν είναι τόσο in fashion όσο συνηθίζουν κάθε άνοιξη να είναι. Αυτή την εποχή του χρόνου την έχουμε στιλιστικά ταυτισμένη στο μυαλό μας, πέρα από τα έντονα χρώματα και τις pastel αποχρώσεις και με τα floral μοτίβα τα οποία διακοσμούν τα φορέματα, τις φούστες, τα πουκάμισα, τις τσάντες μας όπως κι άλλα κομμάτια της συλλογής μας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η δημοφιλία των floral έχει μειωθεί κατά 15% φέτος την άνοιξη, μία αποκάλυψη η οποία δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητη καθώς στο μυαλό μας τα λουλουδάτα μοτίβα σημαίνουν για την spring wardrobe μας, ότι σημαίνουν και τα σανδάλια μας για την καλοκαιρινή μας συλλογή.

Παρόλο που χωρίς αμφιβολία δεν μπορούμε να πούμε πως τα florals θεωρούνται "out”, παρατηρούμε πως άλλα prints είναι εκείνα που παίρνουν τη θέση τους σε μία ενημερωμένη και stylish ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα για το 2024. Εάν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια είναι τα prints τα οποία "καλούνται να γεμίσουν το κενό των florals” τότε τα παρακάτω τέσσερα prints είναι αυτά που χρειάζεται να έχεις υπόψιν σου καθώς το 2024 είναι αναμφίβολα η χρονιά τους.

Τα συγκεκριμένα prints που θα δεις παρακάτω έχουν πάρει την έγκριση από τις fashion lovers όπως και από τον κόσμο της μόδας ενώ έχουν εντοπιστεί σε stylish high street looks.

Τα 4 prints που αντικαθιστούν φέτος τα florals

Animal prints




Fruit salad



Καρό patterns



"Χαρούμενα" ριγέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ