Follow us

Το αγαπημένο Bazaar της Helmi επιστρέφει για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με έκπτωση έως και 70%

Θα βρεις μοναδικά σχέδια των αγαπημένων σου Helmi fashion items

MissBloom TEAM
Helmi

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενθουσιάσει κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα είναι όταν τα αγαπημένα brands διοργανώνουν Bazaar. Ακριβώς αυτή την ανάγκη των γυναικών πρόκειται να ικανοποιήσει η Helmi, το brand που εδώ και χρόνια δημιουργεί ρούχα και αξεσουάρ που μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ κομψές και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Στο καθιερωμένο Helmi Bazaar που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 4/4 έως τις 7/4, θα βρεις μοναδικά σχέδια των αγαπημένων σου Helmi fashion items. Σχέδια από ρούχα που δεν προχώρησαν στην παραγωγή καθώς και τελευταία κομμάτια της αντρικής συλλογής με έκπτωση έως και 70%.

Στο Helmi Bazaar θα βρεις επίσης για πρώτη φορά και τη νέα exclusive Zoe Black συλλογή σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Όλα αυτά αποκλειστικά στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας.

Το Helmi Bazaar θα το βρεις στην Παρνηθός 50 στη Μεταμόρφωση, με ωράριο λειτουργίας την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 21.00, το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 20.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 17.00.

Το αγαπημένο Bazaar της Helmi επιστρέφει για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με έκπτωση έως και 70%

Αποθήκευσε ή εκτύπωσε την παρούσα πρόσκληση και δείξε την κατά την είσοδο σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ