Follow us

Ευαγγελία Συριοπούλου | Πώς δημιούργησε ένα "φρέσκο" ανοιξιάτικο denim on denim look

Το cool & casual look της που είναι ιδανικό για την άνοιξη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο NDP

Όποιες κι αν είναι οι τάσεις που επικρατούν, όποια κι αν είναι η εποχή πάντα θα καταφέρνουμε να συνδυάζουμε όλα μας τα items με τα denim κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Είτε πρόκειται για minimal trends είτε για statement, ένα denim fashion item είναι πάντα η go to επιλογή μας όποια και εάν είναι η περίσταση. Οι λόγοι είναι αρκετοί και ο κυριότερος είναι η στιλιστική ευελιξία που μας προσφέρει το denim ύφασμα όπως και ένα διαχρονικό και άνετο look.

Τα denim pieces της συλλογής μας είναι εκείνα τα οποία προτιμάμε, ακόμα συχνότερα, κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, επιλέγοντας κυρίως τις ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις.

Τα denim κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα spring fashion combos που θέλουμε να δημιουργήσουμε τόσο λόγω του τζιν υφάσματος όσο και λόγω του ανοιχτόχρωμου τόνου τους, που συνδυάζεται με ευκολία με τα έντονα και ζωηρά χρώματα όπως και με τα πολύχρωμα μοτίβα που συνήθως είναι πρωταγωνιστές των spring looks μας.

Η denim on denim τάση που πρωταγωνίστησε στα looks μας την περσινή άνοιξη αλλά και καλοκαίρι, μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στα outfits μας για αυτή την εποχή με περισσότερα stylish matching combos που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα girly και ταυτόχρονα cool & casual denim on denim look που θέλουμε να αντιγράψουμε. Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Συριοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα ankleboot cut denim παντελόνι ανοιχτόχρωμου μπλε χρώματος το οποίο συνδύασε με ασορτί denim jacket. Το look της ολοκλήρωσε με ένα T-shirt σε light pink απόχρωση και sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Τζιν μπουφάν Levi's, answear.gr

Izzie ψηλόμεσο slim τζιν, Tommy Jeans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ