Follow us

Βρήκαμε στη Marks & Spencer το λευκό φόρεμα που θα φορέσεις -τώρα και το καλοκαίρι- σε κάθε περίσταση

Το φόρεμα που είναι επένδυση για τη συλλογή σου

Βρήκαμε στη Marks & Spencer το λευκό φόρεμα που θα φορέσεις -τώρα και το καλοκαίρι- σε κάθε περίσταση Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες αυτές περιστάσεις προσδίδοντας μας ταυτόχρονα το θηλυκό στιλ που αποζητάμε.

Είναι σημαντικό η συλλογή μας να είναι εξοπλισμένη με τα απαραίτητα basics τα οποία μπορούν να είναι μία timeless προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας επειδή θα μπορούμε να τα φοράμε για αρκετά χρόνια, ακόμη κι αν το στιλ μας ανά τα χρόνια αλλάζει. Τα timeless φορέματα της συλλογής μας, πέρα από την γραμμή τους, μπορεί να τα καθορίσει και το χρώμα στο οποίο τα επιλέγουμε.

Ένα μαύρο φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα μαύρο φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Την ασφάλεια και την κομψότητα όμως που μπορεί να μας προσφέρει ένα μαύρο φόρεμα, μπορούμε να τη βρούμε και σε ένα λευκό, και ιδιαίτερα κατά τους ανοιξιάτικους αλλά και καλοκαιρινούς μήνες.

Ένα λευκό φόρεμα ιδανικό για να φορέσεις τώρα αλλά και το καλοκαίρι βρήκαμε στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Marks & Spencer. Το λευκό φόρεμα που ξεχωρίσαμε είναι σε midi μήκος και η φούστα του είναι σε Α γραμμή. Αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει είναι η σεμιζιέ γραμμή του όπως και το κέντημα του το οποίο του χαρίζει μία ρομαντική και elegant νότα.

Μπορείς να το συνδυάσεις με flat μπαλαρίνες, σανδάλια ή και sneakers όπως και με ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες ή εσπαντρίγιες με την ίδια στιλιστική επιτυχία. Εάν χρειαστείς πανωφόρι τόσο ένα blazer όσο και ένα denim jacket ή μία καμπαρντίνα πρόκειται να χαρίσουν στιλιστικούς πόντους στο σύνολο σου.

Το φόρεμα από τη Marks & Spencer

Βρήκαμε στη Marks & Spencer το λευκό φόρεμα που θα φορέσεις -τώρα και το καλοκαίρι- σε κάθε περίσταση
Midi φόρεμα-πουκάμισο με κέντημα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ