Follow us

Οι αέρινες παντελόνες που χρειάζεσαι για τις spring εμφανίσεις σου

Τα chic bottoms που θα σε εξυπηρετήσουν σε κάθε περίσταση

street style Splash News / Ideal Image

Όσο τις άλλες εποχές έτσι και την άνοιξη χρειαζόμαστε κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία θα μας εξυπηρετούν σε κάθε πιθανή περίσταση αλλά και θα μπορούμε με ευκολία να τα συνδυάζουμε με τα υπόλοιπα fashion items της συλλογής μας. Την εποχή της άνοιξης, τα αέρινα και άνετα ρούχα είναι εκείνα τα οποία θα προτιμήσουμε έναντι άλλων, φανερώνοντας τη διάθεση μας για ένα ανάλαφρο spring mood όπου τα "βαριά” υφάσματα του χειμώνα αντικαθιστώνται από ελαφριά αλλά και ανοιχτόχρωμα items.

Πέρα από τα φορέματα και τις φούστες που προτιμάμε περισσότερο την περίοδο της άνοιξης, στις εμφανίσεις μας ξεκινούν να πρωταγωνιστούν και οι αγαπημένες και αέρινες παντελόνες της συλλογής μας. Τις παντελόνες μπορούμε να τις συνδυάσουμε με tops, πουκάμισα, cardigans, bralettes με blazers αλλά και T- shirts. Όποιον συνδυασμό κι αν επιλέξουμε μπορούμε να βασιστούμε στο ότι ένα outfit με παντελόνα μπορούμε να το φορέσουμε σε κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα σε μια χαλαρή βόλτα έως το βράδυ στη βραδινή έξοδο, μια παντελόνα μπορεί να μας χαρίσει ένα θηλυκό και stylish look με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια.

Στην παρακάτω συλλογή ξεχωρίσαμε τις παντελόνες που μπορούν να σου προσφέρουν το αέρινο look που επιθυμείς αυτή την εποχή.

Οι παντελόνες που ξεχωρίσαμε


Πλισέ παντελόνα, Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι, Massimo Dutti

Κρεπ παντελόνι με ελαστική μέση, Marks & Spencer

Wide leg ριγέ παντελόνα με πιέτες, Pink Woman

Παντελόνι πιέτες 100% λινό, Mango

Παντελόνα με λάστιχο, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ