Follow us

The C Edition | H "Cruise" collection θέλει να ταξιδέψεις έχοντας μαζί σου τα απαραίτητα για μία κρουαζιέρα

Για τη φετινή συλλογή "Cruise" ξαναγυρίζουμε στα 90s και στην αισθητική ‘mob wife’

MissBloom TEAM
The C Edition Courtesy of The C Edition

Tαξίδια νοητά ή πραγματικά, με παρέα (ή και όχι), στα πιο απομακρυσμένα νησιά ή στις πολύβουες μητροπόλεις: το φετινό καλοκαίρι είναι συνώνυμο με την πορεία που χαράσσει η καθεμία είτε για να βρει τον εαυτό της, είτε απλά για να διασκεδάσει και μαζί της σε αυτό θα έχει κάτι από τη νέα συλλογή "The C Edition".

The C Edition | H "Cruise" collection θέλει να ταξιδέψεις έχοντας μαζί σου τα απαραίτητα για μία κρουαζιέρα

"Για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 ήθελα να δημιουργήσω κορμάκια που θα φορεθούν ξανά και ξανά, ακριβώς όπως έγινε με την πρώτη συλλογή του brand, ‘Circle’. Το ‘The C Edition’ φέτος γίνεται 7 χρονών και όπως γίνεται σε κάθε τι ‘ζωντανό’, μαθαίνει μέσα από το δικό του ταξίδι να εξελίσσεται και φέτος βρίσκει ακριβώς αυτό που του πάει, νιώθει πιο σίγουρο από ποτέ για την ταυτότητά του και σας προσκαλεί όλες στη δημιουργική ‘κρουαζιέρα’ του", λέει η Creative Director και Owner του brand, Χριστίνα Κατσαούνη.

The C Edition

The C Edition

Για τη φετινή συλλογή ξαναγυρίζουμε στα 90s και στην αισθητική ‘mob wife’. Λίγο τα εντυπωσιακά cut outs στα bodies, λίγο τα μεταξωτά χρυσοκέντητα limited κομμάτια, λίγο το statement piece – μπούστο από σμαραγδί παγιέτα, λίγο οι σατέν και οι δαντελένιες, μακριές φούστες, η "Cruise" collection είναι μία ωδή στις πιο ανέφελες και λαμπερές στιγμές της σύγχρονης fashion history.

The C Edition
The C Edition

Tη συλλογή ολοκληρώνουν και πιο basic κομμάτια που μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά στα looks σας, όπως το playsuit αλλά και το biker legging, που ήρθε και έδεσε υπέροχα με τα πιο hot fashion trends της σεζόν. Προσθήκη που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ, είναι τα all time classic κορμάκια που γίνονται λευκά και επιτρέπουν σε όποια το επιθυμεί ακόμα και να παντρευτεί με αυτά.

The C Edition
The C Edition

Αυτή τη σεζόν η συλλογή "Cruise - The C Edition" θέλει να ταξιδέψεις μαζί της έχοντας στις αποσκευές σου τα απαραίτητα για μία κρουαζιέρα… κορμάκια, φούστες και ολόσωμα μαγιό.

The C Edition
The C Edition

H καμπάνια έχει την υπογραφή του Χάρη Φαρσαράκη και είναι επηρεασμένη από την εμβληματική, τηλεοπτική σειρά των 80s, "Δυναστεία’, μεταφέροντας την οπτική της καλαίσθητης mob wife περσόνας στο σήμερα.

The C Edition

Ready to Cruise Away?

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ