Follow us

Ζήστε την άνοιξη των ονείρων σου με τη νέα συλλογή της Carpisa

Με έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και παστέλ αποχρώσεις, από το κίτρινο ως το μπλε, κάθε σειρά αυτής της συλλογής μας μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και θετικότητας

MissBloom TEAM
Carpisa

Η Carpisa αιχμαλωτίζει την ουσία της άνοιξης με το λανσάρισμα της συλλογής "A Dreaming Collection": περιτριγυρισμένη από μια αιθέρια, σχεδόν ονειρική ατμόσφαιρα, η νέα καμπάνια Carpisa αγκαλιάζει την ελαφρότητα και τις αισθήσεις της εποχής, ως πρόσκληση να βιώσουμε μια μαγευτική άνοιξη.

Ζήστε την άνοιξη των ονείρων σου με τη νέα συλλογή της Carpisa

Με έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και παστέλ αποχρώσεις, από το κίτρινο ως το μπλε, κάθε σειρά αυτής της συλλογής μας μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και θετικότητας. Τσάντες χειρός, πρακτικά σακίδια πλάτης και μοντέρνες τσάντες ώμου είναι οι τέλειοι σύμμαχοι για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας με στιλ κάθε μέρα.

Carpisa

Πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι η σειρά Jolene, η οποία χαρακτηρίζεται από μια ξεχωριστή τεχνική υφαντικής. Κατασκευασμένη από λείο υλικό, η shopping bag είναι διαθέσιμη σε μεσαίο και μίνι μέγεθος, ταιριάζοντας εσωτερικό της σε ίσιους χρωματικούς τόνους. Η σειρά Jolene μπορεί να φορεθεί τόσο στο χέρι όσο και στον ώμο, προσφέροντας ευελιξία χωρίς να αφαιρεί καθόλου το στιλ.

Carpisa

Μια άλλη χαρακτηριστική σειρά της συλλογής είναι η Athena, που χαρακτηρίζεται από έναν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό: φτιαγμένη από κόκκινο υλικό, τα μοντέλα της μπορούν άνετα να φορεθούν κάτω από το μπράτσο ή στο χέρι, χάρη στην παρουσία αποσπώμενου ιμάντα ώμου. Όλα τα μοντέλα εμπλουτίζονται από ένα εμβληματικό περιστρεφόμενο μπροστινό στοιχείο από χρυσό μέταλλο, το οποίο προσθέτει μια πινελιά λάμψης.

Carpisa

Η συλλογή αποτελείται από μια ευρεία ποικιλία αξεσουάρ: Η σειρά Alma προσφέρει πορτοφόλια σε απομίμηση δέρματος στρουθοκαμήλου, διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Κάποια μοντέλα διαθέτουν πρακτικό αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα. Η σειρά Ottavia προσφέρει μαλακά νεσεσέρ, με απαλή υφή, φτιαγμένα από καπιτονέ ύφασμα με φλοράλ μοτίβα σε παστέλ αποχρώσεις. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ενώ ένα κομψό, εμαγιέ φερμουάρ στο χρώμα της τσάντας, χαρίζει μια επιπρόσθετη πινελιά κομψότητας.

Ανακαλύψτε όλη την ονειρεμένη αυτή συλλογή σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στα SM @CarpisaOfficial


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ