Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Αναμφίβολα επιθυμούμε να διαμορφώνουμε το στιλ μας με ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία αντανακλούν το γούστο μας και την προσωπικότητα μας χωρίς όμως να ξεχνάμε τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία μας χαρίζουν τη δυνατότητα της ευελιξίας στα looks μας αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργούμε effortless chic outfits. Τα "απλά” και minimal fashion pieces που προτιμάμε μας προσφέρουν "αλάνθαστα” σύνολα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Συγκεκριμένα, κάποια styling combos μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις λόγω της διαχρονικότητας τους ενώ είναι looks που μπορούμε όλες μας να δημιουργήσουμε καθώς είναι με κομμάτια που δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το κλασικό "blue jeans, white shirt” είναι ένα styling combo που συγκαταλέγουμε στις περισσότερες των περιπτώσεων στις επιλογές μας, όταν αποφασίζουμε τι θα φορέσουμε. Το εν λόγω combo μπορούμε να το προτιμήσουμε όλες τις εποχές του χρόνου, διαλέγοντας ανάλογα διαφορετικά κομμάτια τα οποία το απαρτίζουν, όπως διαφορετικό πανωφόρι αλλά και αξεσουάρ.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέλεξε το αλάνθαστο και chic ανοιξιάτικο styling combo το οποίο μπορούμε να εμπιστευτούμε σε κάθε spring εμφάνιση μας. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε ένα wide leg denim παντελόνι το οποίο συνδύασε με μία λευκή μακρυμάνικη μπλούζα με βολάν. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες.

Δες την εμφάνισή της

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Get the look

Μπλούζα με βολάν και τρυπητό κέντημα, H&M

Τζιν τύπου σαλβάρι με φαρδιά μπατζάκια, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ