Follow us

Οι κομψές τσάντες που θα ανανεώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Οι τσάντες που θα αλλάξουν τα spring looks σου

Οι κομψές τσάντες που θα ανανεώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Όσα και εάν είναι τα ρούχα που έχει μία γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, για να φανεί ένα σύνολο διαφορετικό, χρειαζόμαστε κάποια αξεσουάρ τα οποία θα χαρίσουν στιλιστικούς πόντους στο look μας αλλά και θα το κάνουν να δείξει διαφορετικό. Οι τσάντες είναι από τα κυριότερα αξεσουάρ στα οποία βασιζόμαστε για να δώσουν χαρακτήρα και στιλ στο outfit μας όπως και για να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν αυτά που φοράμε. Για κάθε διαφορετική περίσταση όπως και εμφάνιση επιλέγουμε την τσάντα που ταιριάζει περισσότερο στιλιστικά αλλά και μας εξυπηρετεί περισσότερο.

Μία κομψή τσάντα πάντα θα έχει την προσοχή μίας γυναίκας αφού κατανοεί σε τι βαθμό μπορεί να αλλάξει το στιλ και το outfit της. Οι τσάντες οι οποίες είναι κλασικές και η γραμμή, το χρώμα αλλά και το υλικό τους κατέχουν το διαχρονικό στοιχείο που αποζητάμε είναι αυτές τις οποίες μπορούμε ευκολότερα να χαρακτηρίσουμε ως μία επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας. Τα elevated basics είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν το timeless στοιχείο όπως και τον ενθουσιασμό που αποζητάμε.

Όπως συμβαίνει και με τις άλλες εποχές του χρόνου, έτσι και την άνοιξη επιλέγουμε να επενδύσουμε στις τσάντες που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας έτσι ώστε να ανανεώσουν τα σύνολα μας και να τα κάνουν να δείξουν διαφορετικά. Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε τις elegant τσάντες που αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου καθώς θα αναβαθμίσουν τα looks σου.

Οι τσάντες που επιλέξαμε

Shoulder bag - Lucy Spring V1, Carpisa

Cross body handbag DKNY, Haralas

Nolah μπεζ τσάντα χειρός, Tsakiris Mallas

Sack bag - Lucy Spring V1 Plus, Carpisa

Τσάντα ώμου NY σε δέρμα Romance, Kem

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ