Follow us

Πώς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα των παιδιών σου εύκολα και οικονομικά πριν από το Πάσχα

Είναι η ιδανική εποχή για να επενδύσεις σε επιλογές που θα κρατήσουν τα παιδιά άνετα με στιλ

MissBloom TEAM
Favela

Το Πάσχα είναι η εποχή όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε τον καλό καιρό και τις δραστηριότητες που μπορούμε με ελευθερία να κάνουμε. Είναι η καταλληλότερη εποχή για εξορμήσεις, εκδρομές αλλά και παιχνίδια με φίλους, τα παιδιά μας ή τα βαφτιστήρια μας στην πόλη αλλά και στη φύση. Πέρα από τις εξορμήσεις και τις οικογενειακές εκδρομές που έχουμε προγραμματίσει ή πρόκειται να κανονίσουμε, είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα των παιδιών μας όπως και να διαλέξουμε χρηστικά και κομψά ρούχα ως δώρα για τα βαφτιστήρια μας.

Το ότι είμαστε πολυάσχολες με μία απαιτητική καθημερινότητα είναι ένα γεγονός και το να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα των παιδιών μας ή το να επιλέξουμε stylish ρούχα για τα βαφτιστήρια μας, θέλουμε να είναι μία διαδικασία εύκολη αλλά και ευχάριστη. Ένας εύκολος τρόπος που θα σου χαρίσει ξεγνοιασιά αλλά και όσα αναζητάς είναι να στραφείς στο Favela.gr, όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από super ανοιξιάτικες επιλογές που θα χαρίσουν στα παιδιά άνεση και στιλ.

Στο Favela.gr θα βρεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα κρατήσουν τα αγόρια και τα κορίτσια άνετα ενώ θα ξεχωρίσουν από τα prints που διατίθενται.

Για λαμπερά κορίτσια που λατρεύουν τα patterns, το glitter και τη λάμψη η Billieblush είναι η ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζουν τις statement επιλογές με girly διάθεση.

Πώς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα των παιδιών σου εύκολα και οικονομικά πριν από το Πάσχα
Favela

Για τα αγόρια που αναζητούν παντού το στιλ, η Timberland και ο Polo Ralph Lauren είναι must have, αφού ταιριάζουν την πρακτικότητα με το attitude.

Favela

Για athletic τύπους η Adidas και η Puma έχουν επιλέξει τις πιο iconic συνεργασίες για ρούχα και παπούτσια που θα ξεχωρίσουν, ενώ η Crocs και η UGG έχουν επιλογές σε σχέδια και χρώματα που κάθε νονός θα θέλει για το βαφτιστήρι του.

Favela
Favela

Μια e- βόλτα στο Favela.gr θα σε πείσει για τις πιο iconic ανοιξιάτικες αγορές ενώ μπορείς χρησιμοποιώντας τον κωδικό EGG15 να έχεις -15% έκπτωση στις νέες παραλαβές.

Favela

*Ισχύει έως 07/05/24.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ