Follow us

Η Βάσια Κωσταρά συνδύασε ένα χακί blazer με το πιο φρέσκο ανοιξιάτικο combo

Το ανοιξιάτικο και κομψό σύνολο της Βάσιας Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά Instagram

Είναι λίγα τα κομμάτια τα οποία θα μπορούσαμε ομόφωνα να χαρακτηρίσουμε ως τα πιο αγαπημένα της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από αυτά είναι αναμφίβολα τα κλασικά και πολύ stylish, blazers. Τα διαχρονικά blazers έχουν μία ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας, και τώρα που διανύουμε την εποχή της άνοιξης μπορούμε να δημιουργήσουμε "φρέσκους" και μοντέρνους στιλιστικούς συνδυασμούς ώστε να τα αναδείξουμε, όπως τους αξίζει.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των blazers, είναι πως μπορούν να συνδυαστούν κυριολεκτικά με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, και να μας χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο και πολύ stylish outfit το οποίο θα είναι απόλυτα on point. Με tailored παντελόνια, με τζιν, με φορέματα, με φούστες, με σορτς, με φόρμες, ή με κολάν. Με ό,τι και αν συνδυάσουμε ένα blazer είναι αναμφίβολο το ότι πρόκειται να αναβαθμίσει το σύνολο μας και να το ανανεώσει.

Εάν επιλέξουμε το blazer μας να είναι σε γήινη ή ουδέτερη απόχρωση είναι αδιαμφισβήτητο το ότι μπορούν να μας εγγυηθούν ένα all time classic αποτέλεσμα το οποίο θα ταιριάζει στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας όποιες κι αν είναι οι προτάσεις της σεζόν. Η χακί απόχρωση, σε όποιο τόνο της κι αν την επιλέξουμε, πρόκειται να μας χαρίσει ένα "καθαρό" και διαχρονικό look που συμβαδίζει απόλυτα με το spring mood μας ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας τους ή η απόχρωση των μαλλιών τους.

Η Βάσια Κωσταρά επέλεξε την κομψή ανοιξιάτικη απόχρωση του χακί στο blazer της σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της και δημιούργησε ένα φρέσκο look. Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει ένα oversized blazer σε χακί / λαδί απόχρωση το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα wide leg denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη γαλάζια απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με ένα tank top σε γκρι απόχρωση και pointy ψηλοτάκουνες γόβες Gucci.

Δες την εμφάνισή της

Η Βάσια Κωσταρά συνδύασε ένα χακί blazer με το πιο φρέσκο ανοιξιάτικο combo

Blazers to get the look

Σακάκι από σύμμεικτο λινάρι, H&M

Oversized blazer, Zara

Σακάκι γυριστό μανίκι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ