Follow us

Γαία Μερκούρη | Το βραδινό casual look της με loafers με κομμάτια που έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας

Το styling combo που μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε

Γαία Μερκούρη Instagram

Κάποια κομμάτια - κλειδιά, θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε επένδυση και σημαντική προσθήκη στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις. Τα παπούτσια που επιλέγουμε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας είναι ένα από τα σημεία κάθε συνόλου μας που μπορεί να μας εξυπηρετήσει τόσο στο να παραμείνουμε άνετες όσο και stylish, στις day to night εμφανίσεις μας.

Κι ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας κρατούν απασχολημένες, προσπαθούμε να βρούμε easy fashion tips έτσι ώστε να καταφέρνουμε να ντυνόμαστε, χωρίς πολλή σκέψη και κόπο, με chic και ταυτόχρονα updated τρόπους για την εκάστοτε εποχή που διανύουμε. Για να πετύχουμε ένα εγγυημένα πετυχημένο σύνολο, κάθε εποχή, σημαντικό είναι να έχουμε επενδύσει στα "παπούτσια - κλειδιά" που χρειαζόμαστε στη συλλογή μας όπου με ευκολία θα μας χαρίσουν ένα chic και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Σε πρόσφατη βραδινή εμφάνισή της, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα κομψό και timeless ανοιξιάτικο σύνολο το οποίο δημιούργησε με κομμάτια που έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας και αναβάθμισε με ένα ζευγάρι loafers. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι ανοιχτόχρωμης μπλε απόχρωσης το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα κομψά loafers.

Δες την εμφάνισή της

Γαία Μερκούρη | Το βραδινό casual look της με loafers με κομμάτια που έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας

Loafers to get the look

Slip on loafers, Haralas

Slip on loafers, Envie Shoes

Μαύρα δερμάτινα loafers, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ