Follow us

Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange | Μια συλλογή με ρετρό γοητεία και παριζιάνικο αέρα

Η συλλογή Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange αποτελείται από εμβληματικά κομμάτια με αναγνωρίσιμο παριζιάνικο στυλ.

MissBloom TEAM
μαγιο

Υπό τον ήλιο της Πόλης του Φωτός, η Vilebrequin έκανε μια βόλτα στην Αριστερή Όχθη του Παρισιού για να συνεργαστεί με το κομψό, άνετο και διαχρονικό label της Inés de la Fressange.

Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange | Μια συλλογή με ρετρό γοητεία και παριζιάνικο αέρα

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την εμπειρία της Vilebrequin στα πολυτελή μαγιό και την παριζιάνικη φινέτσα του οίκου Inés de la Fressange, δημιουργώντας μια συλλογή που εκπέμπει κομψότητα. Από τις όχθες του Σηκουάνα μέχρι τις αμμουδιές της Saint-Tropez, αυτή η συνεργασία αποτελείται από εμβληματικά κομμάτια με αναγνωρίσιμο παριζιάνικο στιλ.

Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange

Ένας συναρπαστικός κόσμος εκλεκτών υφασμάτων, αψεγάδιαστης κοπτικής και γοητευτικών εκτυπώσεων, σχεδιασμένων για να αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σας στην παραλία. Από τα τέλεια μαγιό μπικίνι μέχρι τα εντυπωσιακά ολόσωμα, κάθε κομμάτι σε αυτή τη συλλογή αγκαλιάζει την ουσία της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Η συλλογή "πλέει" μεταξύ μπλε, λευκού και κόκκινου και αναδεικνύει τα σύμβολα και τα εμβλήματα του Παρισιού έως τις ακτές της Ριβιέρας. Αφιερωμένη στη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο και στην παραλία, η συλλογή Vilebrequin x Inés de La Fressange ενισχύει τη φήμη του γαλλικού know-how στη διεθνή σκηνή και περιλαμβάνει μαγιό, μπλούζες, πουκάμισα, τουνίκ, παλτό και παντελόνια, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, οργανικό βαμβάκι και λινό.

Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange

Ανακαλύψτε τη limited συλλογή Vilebrequin x Maison Inés de la Fressange στη πλησιέστερη σας boutique σε ένα από τα παρακάτω σημεία σε όλη την Ελλάδα:

Vilebrequin Boutique Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 24

Vilebrequin King George Βασιλέως Γεωργίου 3, Πλ. Συντάγματος.

Vilebrequin Boutique Golden Hall, Λεωφ.Κηφισίας 37Α - 1ος όροφος

Vilebrequin Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα

Vilebrequin Kifissia, Κυριαζή & Αλωνίων 30

Vilebrequin Nammos Village, Ψαρού Μύκονος

Vilebrequin Sani Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Vilebrequin Santorini, Nikki Beach Santorini

Vilebrequin Costa Navarino, Γιάλοβα Μεσσηνία

Vilebrequin Cyprus, Georgiou 'A 117-124, Limassol

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ