Follow us

Στην Easter collection 2024 του Serkos θα βρεις τα καλύτερα δώρα για το Πάσχα

Η μοντέρνα καμπάνια του οίκου κοσμημάτων για την Άνοιξη 2024.

MissBloom TEAM
Στην Easter collection 2024 του Serkos θα βρεις τα καλύτερα δώρα για το Πάσχα Courtesy of Serkos

Η νέα νεωτεριστική καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Serkos αποτυπώνει περίτεχνα το ελπιδοφόρο μήνυμα της γιορτής του Πάσχα και την αισιοδοξία που σηματοδοτεί ο ερχομός της άνοιξης. Η φρεσκάδα της άνοιξης και της αλλαγής της εποχής αποτυπώνεται με εύγλωττο τρόπο σε κάθε εικόνα, μέσα από ισχυρούς συμβολισμούς, ενώ η συλλογή του οίκου Serkos, υποδηλώνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη μας να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας αλλά και να προσφέρουμε μοναδικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στην Easter collection 2024 του Serkos θα βρεις τα καλύτερα δώρα για το Πάσχα

Κοσμήματα με κίτρινα μπριγιάν που φέτος αγαπάμε ιδιαιτέρως, βέρες διαμαντένιες με μαύρα και λευκά μπριγιάν και ογκώδη τολμηρά δαχτυλίδια με gemstones και pavé διαμάντια που επιθυμούμε πια να φοράμε όλες τις ώρες, "ποζάρουν" μπροστά από ένα σύγχρονο, fresh background από έντονα χρώματα και denim και ταυτίζονται με την εικόνα μιας καθημερινής γυναικείας persona, που συμβολίζει την ουσία, την καθαρότητα, την προσαρμογή.

Η νέα καμπάνια του οίκου Serkos εστιάζει σε δυναμικά αλλά αξεπέραστα στο χρόνο σχέδια ή διακριτικά, φίνα κοσμήματα, σαν μικρά έργα τέχνης, που μπορούν να μας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση, από την καθημερινότητα ως μια επίσημη εκδήλωση, αποτελώντας ταυτόχρονα εμβληματικά σχέδια για μια συλλογή κοσμημάτων που θα περάσει από γενιά σε γενιά ως το πιο πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

Serkos ss24

Από τη νέα συλλογή δε λείπουν φυσικά και τα κομψά αντικείμενα για το σπίτι - objets d’art από κρύσταλλο, ασήμι ή stainless steel- που θα αναβαθμίσουν το γιορτινό art de la table και θα χαρίσουν μια ισχυρή δόση πολυτέλειας, κομψότητας και φινέτσας στο χώρο, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε επίσημο κάλεσμα.

Easter Collection 2024

Η συλλογή Easter 2024 του οίκου κοσμημάτων Serkos περιλαμβάνει ωστόσο και την Tsars Collection, μια μοναδική σειρά από μενταγιόν και βραχιόλια με κρεμαστά πασχαλινά Αυγά, εμπνευσμένα από τα περίφημα και εξαιρετικά πολύτιμα "Αυγά Fabergé" που έγιναν συνώνυμα με τον αυτοκρατορικό Οίκο της Ρωσίας, ενώ πλέον θεωρούνται σπανιότατες αντίκες λόγω του περιορισμένου αριθμού που είχαν κατασκευαστεί. Ένα συμβολικό charm που πλαισιώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση και μετατρέπεται στο cool κόσμημα που θα χαρίσουμε το Πάσχα στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας.

serkos easter 2024

Η πασχαλινή συλλογή περιλαμβάνει επίσης και μοναδικής έμπνευσης λαμπάδες διακοσμημένες με κρεμαστά παντατίφ και βραχιόλια, αλλά και κεραμικά ή plexi διακοσμητικά Αυγά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μια συλλογή που αντλεί έμπνευση από την παράδοση εναρμονίζοντας με τον πιο κομψό τρόπο την σύγχρονη αισθητική του οίκου Serkos.

serkos easter 2024

Οι συλλογές του οίκου Serkos διατίθενται αποκλειστικά στην boutique Serkos (Καψάλη 1, Πλατεία Κολωνακίου) και στο www.serkos.gr

Follow us @serkosjewelry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ