Follow us

5 κλασικά πουκάμισα από την Η&Μ που θα φοράς στις day to night ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα κλασικά πουκάμισα που ταιριάζουν με κάθε ανοιξιάτικο σύνολο

5 κλασικά πουκάμισα από την Η&Μ που θα φοράς στις day to night ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης τόσο περισσότερο αποζητάμε τα κομμάτια τα οποία θα σταθούν επάξια ως staples της ανοιξιάτικης συλλογής μας για να μας διευκολύνουν στις εμφανίσεις μας. Τα πουκάμισα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα μας την κάθε εποχή όπως και σε κάθε περίσταση που αναζητάμε ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα. Την εποχή της άνοιξης τα πουκάμισα που απαρτίζουν τη συλλογή μας επιστρέφουν στο προσκήνιο καθώς καλύπτουν τόσο την ανάγκη μας για ένα ελαφρύ top όσο και την ανάγκη μας για ένα μακρυμάνικο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα πουκάμισα τόσο σημαντικά και ξεχωριστά στην γκαρνταρόμπα μας, πέρα από το διαχρονικό τους στοιχείο, είναι η δυνατότητα τους να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα items της συλλογής μας με ευκολία και στιλιστική επιτυχία. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με παντελόνια κάθε είδους, φούστες, βερμούδες, σορτς όπως και φορέματα εάν επιλέξουμε να τα φορέσουμε ως πανωφόρι αντί ως top.

Η ποικιλία που είναι διαθέσιμη στην αγορά μπορεί να μας μπερδέψει, καθώς μας δίνονται επιλογές για διαφορετικές γραμμές, σχέδια αλλά και χρώματα πουκάμισων τα οποία μπορούν, ανάλογα και με το styling που θα επιλέξουμε, να μας χαρίσουν ένα διαφορετικό stylish outfit. Όσο μεγάλη όμως κι αν είναι η γκάμα επιλογών μας στα πουκάμισα, αυτά που πάντα θα τους έχουμε λίγο περισσότερη αδυναμία είναι αναμφίβολα εκείνα που έχουν διαχρονικές αποχρώσεις που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν από το πρωί έως το βράδυ.

Στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε τα πέντε πουκάμισα που πρόκειται να φοράς καθημερινά από το πρωί στο γραφείο έως και το βράδυ στο χαλαρό cocktail που θα πιεις με τις φίλες σου.

Τα πουκάμισα που ξεχωρίσαμε

Μακρύ λινό πουκάμισο, H&M

Πουκάμισο με λινάρι, H&M

Βαμβακερό πουκάμισο, H&M

Πουκάμισο utility από σύμμεικτο μοντάλ, H&M

Βαμβακερό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ