Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το ανοιξιάτικο top με το οποίο αναβάθμισε ένα λευκό κοστούμι

Το ανοιξιάτικο styling combo που επέλεξε

MissBloom TEAM
μενεγακη

Τα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι εκείνα τα οποία όσες σεζόν και εάν περάσουν πάντα θα μπορούμε να στραφούμε σε αυτά όποιο και εάν είναι το στιλ μας και στις περισσότερες περιστάσεις. Οι κλασικές και απλές γραμμές είναι αυτές οι οποίες μας διευκολύνουν περισσότερο στο να χαρακτηρίσουμε ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας διαχρονικό όπως και η απόχρωση την οποία έχει. Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι τα πιο απαραίτητα για να καταχωρήσουμε στην capsule wardrobe μας ένα fashion item, υπάρχουν και τα staples της συλλογής μας τα οποία είναι τα key items που πάντα μπορούν να υποστηρίζουν το στιλ μας.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα που επιθυμούμε όποια εποχή κι αν διανύουμε. Και ενώ τα κοστούμια διανύουν μία peak φάση στον κόσμο της μόδας, οι κλασικές αποχρώσεις είναι εκείνες που πάντα θα μας χαρίσουν μία στιλιστικά επιτυχημένη και ασφαλή εμφάνιση.

Ένα κοστούμι σε λευκό χρώμα και κλασική γραμμή αναμφίβολα εντάσσεται σε όλες τις κατηγορίες που προαναφέραμε καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι αναγκαία για μία timeless γκαρνταρόμπα και μία διαχρονική εμφάνιση. Ένα λευκό κοστούμι μπορεί να μας εξυπηρετήσει εξίσου σε μία casual εμφάνιση μας εάν το συνδυάσουμε με μπαλαρίνες ή sneakers όπως και τα ανάλογα αξεσουάρ και τσάντα όπως μπορεί και σε μία formal περίσταση όπου εκεί θα δημιουργήσουμε με το αντίστοιχο styling με τα παπούτσια που θα επιλέξουμε, όπως ένα ζευγάρι γόβες.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να αναβαθμίσει το look που δημιούργησε με ένα λευκό κοστούμι επιλέγοντας ένα άκρως ανοιξιάτικο top. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε loose γραμμή και λευκό χρώμα το οποίο συνδύασε με ένα top σε μπλε σκούρα απόχρωση με οριζόντιες ρίγες σε λευκό χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Σακάκι από 100% λινό με κουμπί, Massimo Dutti

Παντελόνι από 100% λινό, Massimo Dutti

Στράπλες τοπ με πιέτες, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ