Follow us

5 αέρινα φορέματα από τη Zara που θα σου χαρίσουν ξέγνοιαστη διάθεση τις ημέρες του Πάσχα

Τα φορέματα που θα αλλάξουν τις πασχαλινές διακοπές σου

5 αέρινα φορέματα από τη Zara που θα σου χαρίσουν ξέγνοιαστη διάθεση τις ημέρες του Πάσχα Splash News / Ideal Images

Κάθε χρόνο, από τις αρχές των ανοιξιάτικων μηνών και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αρχίζουμε να ονειρευόμαστε τις πασχαλινές μας διακοπές. Τα μέρη τα οποία θα επισκεφθούμε, τις εξορμήσεις αλλά και τις βόλτες που θα κάνουμε όπως και τα σύνολα τα οποία θα δημιουργήσουμε για να αισθανόμαστε όμορφα, ξέγνοιαστα, ανέμελα.

Αναμφίβολα οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας πάνω κάτω ποια είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία θα συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών μας, πάντα όμως υπάρχει χώρος στη βαλίτσα μας για κάποιες extra stylish προσθήκες που θα ανανεώσουν τόσο τη διάθεση μας όσο και τις εμφανίσεις μας.

Στις ανοιξιάτικες διακοπές για να πετύχουμε το επιθυμητό mood, αλλά και εμφάνιση, σύμμαχος μας είναι τα αέρινα φορέματα τα οποία μπορούμε να φοράμε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Τα φορέματα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για να "κλείσεις" τη βαλίτσα των διακοπών σου καθώς πρόκειται να σου χαρίσουν στιλ όπως και άνεση στα day to night looks σου.

Ειδικότερα τα φορέματα είναι ένα safe, θηλυκό αλλά και πολύ κατάλληλο fashion item για να επιλέξεις στις πασχαλινές σου εμφανίσεις τόσο επειδή μπορείς να "παίξεις" με το styling τόσο στα παπούτσια όσο και στο πανωφόρι που θα διαλέξεις, όπως και για το εγγυημένο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αναζητάς για οποιαδήποτε περίσταση.

Εμείς διαλέξαμε πέντε αέρινα φορέματα από τη Zara τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις πασχαλινές σου εξόδους και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη και stylish των διακοπών.

Φόρεμα με διάτρητα κεντήματα, Zara

Φόρεμα εμπριμέ με διάτρητα κεντήματα, Zara

Midi φόρεμα με λαιμόκοψη halter, Zara

Midi φόρεμα σατινέ, Zara

Έξωμο εμπριμέ φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ