Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Τα outfits με τα οποία θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Είτε προτιμάς την υπέροχη απλότητα ενός κομψού μίνι φορέματος είτε μια πιο alternative επιλογή με two-piece σετ, η ΕΝΖΖΟ φροντίζει ώστε να σου προσφέρει τα πιο μαγευτικά outfits για κάθε γάμο ή βάπτιση που είσαι καλεσμένη.

MissBloom TEAM
enzzo

Καθώς πλησιάζει η εποχή των γάμων και των βαπτίσεων, η αναζήτηση του τέλειου outfit γίνεται μία από τις προτεραιότητες κάθε καλεσμένης. Έχεις λάβει το προσκλητήριο, έχεις επιβεβαιώσει την παρουσία σου και όσο πλησιάζει ο καιρός της ημερομηνίας, αναρωτιέσαι "Μα, τι να βάλω”; Το να βρεις το look που είναι ταυτόχρονα κομψό, άνετο και που ανταποκρίνεται στον προσωπικό σου στιλ, πολλές φορές φαντάζει λίγο δύσκολο. Είτε προτιμάς τη μαγεία ενός ελκυστικού μάξι φορέματος που υπόσχεται να σε κάνει να νιώσεις σαν να περπατας στο κόκκινο χαλί είτε θέλεις να ξεχωρίσεις με ένα έντονο printed set, για μια πιο σύγχρονη και cool εμφάνιση, στη νέα συλλογή της ΕΝΖΖΟ θα βρεις αυτό που αναζητάς. Το ελληνικό brand, γνωστό για τα υπέροχα σχέδια, τις γραμμές και τα μοναδικά υφάσματα που χρησιμοποιεί πάντοτε στις κολεξιόν του, καταφέρνει για ακόμα μια φορά να καλύψει κάθε fashion ανάγκη μας.

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Τα outfits με τα οποία θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Βρες όλη τη συλλογή της ENZZO εδώ

Ένας γάμος ή μια βάφτιση αποτελεί την τέλεια δικαιολογία για να νιώσουμε σαν σταρ! Τα σατέν και γενικώς τα shiny υφάσματα, όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται. Βγες από το safe zone σου και πειραματίσου με την πιο glam εκδοχή του εαυτού σου με outfits που θα εντυπωσιάσουν. Επίλεξε ανάμεσα σε μάξι φορέματα που ακτινοβολούν σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν τα φοράμε, καθώς κυματίζουν αέρινα σε κάθε κίνηση, ενώ αγκαλιάζουν και κολακεύουν το σώμα μας. Δε θεωρείται τυχαία το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και κομψότητας. Στην ΕΝΖΖΟ θα βρεις μάξι σατέν φορέματα, backless ή με cuts για κάθε διάθεση και στιλ.

enzzo

Βρες όλα τα φορέματα εδώ

Όσο κι αν τα αγαπάμε τις grande εμφανίσεις, μπορεί να θέλουμε να ακολουθήσουμε έναν διαφορετικό στιλιστικό δρόμο, πιο ζωηρό. Αν είσαι λάτρης των μίνι, φόρεσε το και στο γάμο ή τη βάφτιση που είσαι καλεσμένη, μην το φοβηθείς! Σε κάθε μίνι φόρεμα κρύβεται η υπόσχεση μιας ανεμελιάς και μιας παιχνιδιάρικης διάθεσης που μας αρέσει όταν πρόκειται να παραστούμε σε χαρμόσυνα happenings. Ο τρόπος για να φανεί πιο upgraded ένα μίνι ή μίντι φόρεμα είναι να έχει το κατάλληλο ύφασμα (αγαπάμε το σατέν για ακόμα μια φορά) ή κάποιο μοναδικό detail, όπως πιέτα. Στη συλλογή της ΕΝΖΖΟ τα φορέματα έχουν μια μεγάλη ποικιλία.

enzzo

Βρες τα φορέματα ENZZO εδώ

Εννοείται, βέβαια, ότι υπάρχουμε και εμείς, οι jumpsuits-lovers! Οι ολόσωμες φόρμες είναι το απόλυτο fashion statement που συνδυάζει άνεση χωρίς να θυσιάζει το elegance. Με την προσθήκη μιας ζώνης ή ενός bold κοσμήματος, μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικά stylish look. Είναι το ιδανικό outfit για εσένα που θέλεις να διατηρήσεις μια πιο σύγχρονη εικόνα και προσεγμένη εικόνα - θα χορεύεις και πιο άνετα στο γλέντι.

enzzo

Ανακάλυψε τις ολόσωμες φόρμες ENZZO εδώ

Αν πάλι, προτιμάς outfits αρκετά πιο έξω από τα συνηθισμένα από αυτά που συνηθίζονται σε γαμο-βαφτίσεις, σου έχουμε τον τρόπο για να δώσεις μια φρέσκια νότα στο outfit σου. Προτίμησε matching set με έντονα prints, όπως το Harmony φλοράλ σετ από ENZZO. Εναλλακτικά, διάλεξε ένα deux-pieces με πολύ ιδιαίτερο ύφασμα, όπως δαντέλα, το οποίο θα αποπνέει μια διαχρονική επιλογή με φινέτσα.

enzzo

Ανακάλυψε τα two-piece της ENZZO εδώ

Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί με αγάπη για να σε κάνει να λάμπεις. Είτε προτιμάς την υπέροχη απλότητα ενός κομψού μίνι φορέματος είτε μια πιο alternative επιλογή με two-piece σετ, η ΕΝΖΖΟ φροντίζει, ώστε να σου προσφέρει τα πιο μαγευτικά outfits για κάθε γάμο ή βάπτιση που είσαι καλεσμένη. Με μια τεράστια γκάμα από υφάσματα, χρώματα και prints, από το διαχρονικό μαύρο μέχρι τα λαμπερά μεταλλικά, κάθε δημιουργία είναι ένας ύμνος σύγχρονη κομψότητα. Είτε επιλέγεις να ακολουθήσεις τις τάσεις είτε να ορίσεις τις δικές σου, η συλλογή της ΕΝΖΖΟ θα σε βοηθήσει να κλέβεις τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση.

enzzo

Βρες όλη τη συλλογή της ENZZO εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ