Follow us

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεσαι στη διάρκεια του καλοκαιριού

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το ιδανικό πανωφόρι για τους επόμενους μήνες.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Με μία πρώτη σκέψη, οι όροι "πανωφόρι" και "καλοκαίρι" φαίνεται πως δεν μπορούν να υπάρχουν σε μία πρόταση. Ωστόσο, τα πανωφόρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας στη διάρκεια όλου του χρόνου, ακόμα και του καλοκαιριού. Σκέψου απλώς πόσες φορές κρύωσες ενώ ταξίδεψες με το καράβι ή το αεροπλάνο, αλλά και πόσες φορές σκέφτηκες "έπρεπε να έχω ένα πανωφόρι μαζί μου στο νησί". Αυτό αυτομάτως σημαίνει λοιπόν πως προετοιμάζοντας τη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού, θα πρέπει να αναλογιστείς και το κατάλληλο πανωφόρι που θα προσθέσεις στη συλλογή σου. Εμείς προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσιας Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας, που εκτός από τις δημιουργίες της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και με το προσωπικό στιλ της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φορώντας το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεται να έχεις στην καλοκαιρινή ντουλάπα σου.

Η Βάσια Κωσταρά δημιούργησε ένα πολύ κομψό και χρωματιστό σύνολο, ιδανικό για αυτή την περίοδο, συνδυάζοντας ένα πορτοκαλί τοπ με μία ψηλόμεση παντελόνα σε floral μοτίβο και ένα λινό σακάκι ακριβώς στο ίδιο χρώμα με το τοπ της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία ψάθινη τσάντα του οίκου Saint Laurent.

Από το συγκεκριμένο outfit, ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο το σακάκι της. Πρόκειται για ένα λινό blazer που είναι ιδανική επιλογή για τους επόμενους μήνες. Το λινό άλλωστε είναι το απόλυτο ύφασμα για το καλοκαίρι, αφού είναι αέρινο και πολύ δροσερό, συνεπώς τα ρούχα που δημιουργούνται από αυτό είναι ιδανικά για το θέρος.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Get the item

Λινό σακάκι Toi & Moi

Σακάκι από λινό ύφασμα H&M

Λινό σακάκι Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ