Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το ιδιαίτερο total denim look της είναι η πιο girly ανοιξιάτικη επιλογή

Το ιδιαίτερο και girly look της Μαρίας Ηλιάκη

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Τα denim κομμάτια της συλλογής μας είναι εκείνα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε κάθε ημέρα, σε κάθε περίσταση αλλά και σε κάθε εποχή. Την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού προτιμάμε συχνότερα τα ανοιχτόχρωμα τζιν fashion items της συλλογής μας έτσι ώστε να μπορούμε να τα συνδυάζουμε με μεγαλύτερη ευκολία με τα υπόλοιπα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας.

Και ενώ οι αποχρώσεις του μπλε είναι οι πιο συνήθεις επιλογές μας, στην αγορά μπορούμε να ανακαλύψουμε ποικιλία denim επιλογών τόσο σε χρώματα όσο και σε γραμμές. Πέρα από το κλασικό μπλε, παρατηρούμε πως οι fashionistas επιλέγουν τζιν κομμάτια τα οποία είναι σε χρώματα διαφορετικά από το μπλε, όπως το λευκό, το λαδί, το φυστικί αλλά και το ροζ.

Η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της επέλεξε ένα total denim look το οποίο ήταν απόλυτα ανοιξιάτικο και girly. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να φορέσει ένα denim πουκάμισο και ένα denim ίσιο παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση. Το ιδιαίτερο αυτό total denim look της ολοκλήρωσε με pointy denim γόβες σε μπλε χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Μαρία Ηλιάκη | Το ιδιαίτερο total denim look της είναι η πιο girly ανοιξιάτικη επιλογή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ