Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο λουλουδάτο φόρεμα από τη Zara για το καλοκαίρι

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη από τη Zara κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα φορέματα έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα των περισσότερων γυναικών. Είναι άνετα και πρακτικά, μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση, ενώ είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορείς να κάνεις στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Οι νέες συλλογές των high street brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από φορέματα για να επιλέξει η καθεμία από εμάς εκείνα που της ταιριάζουν περισσότερο. Πολύτιμη βοήθεια ωστόσο είναι η επιλογή και οι προτάσεις που κάνουν οι Ελληνίδες celebrities από τις νέες συλλογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη" στον Alpha επέλεξε να φορέσει ένα κομψό φόρεμα από τη νέα συλλογή της Zara. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi φόρεμα με διάτρητο κέντημα και floral μοτίβο σε μαύρη, γαλάζια, κίτρινη και πράσινη απόχρωση.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Look

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο λουλουδάτο φόρεμα από τη Zara για το καλοκαίρι
Φόρεμα με λαιμόκοψη V Zara

Θα το βρεις εδώ.

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις με τα φορέματα

1. Κάθε φορά που προσθέτεις ένα νέο φόρεμα στη συλλογή σου, χρειάζεται να διαβάζεις προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν στην ετικέτα για το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Κάθε ύφασμα απαιτεί διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης και σίγουρα δεν θέλεις να χαλάσεις κάποιο φόρεμα στο πλύσιμο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το σιδέρωμα. Το φόρεμα ως one-piece καλύπτει μεγάλο μέρος της εμφάνισής σου, γεγονός που σημαίνει πως εάν δεν είναι σωστά σιδερωμένο, δημιουργείται ένα ακαλαίσθητο και απεριποίητο αποτέλεσμα.

2. Εξίσου σημαντικό για μία κομψή εμφάνιση είναι να επιλέγεις τις σωστές γραμμές φορεμάτων. Παρατήρησε τη σιλουέτα σου και επίλεξε φορέματα που τονίζουν τα δυνατά της σημεία. Δοκίμασε διαφορετικά νούμερα μέχρι να καταλήεξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού εάν είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο θα δημιουργεί ένα αλλόκοτο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που φορέσεις ένα oversized φόρεμα, χρησιμοποίησε μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ