Follow us

Η Λένα Δροσάκη φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με prints ιδανικό για το καλοκαίρι

Το φόρεμα της Λένας Δροσάκη που μπορούμε να επιλέξουμε με ευκολία αυτή την εποχή

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη ndp photo agency

Tα φωτεινά, τα έντονα και τα "παιχνιδιάρικα" patterns είναι συνδυασμένα στο μυαλό μας με την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι καθώς αυτές είναι οι εποχές που τα αναζητάμε, τόσο για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας όσο και τη διάθεση μας. Τα floral patterns όμως θα λέγαμε πως στο μυαλό μας αντιπροσωπεύουν τον ερχομό της άνοιξης γι' αυτό και συνήθως προτιμώνται περισσότερο σε ανοιξιάτικα κομμάτια. Η αλήθεια όμως είναι πως τα αγαπημένα λουλουδάτα μοτίβα μπορούμε να τα επιλέξουμε και άλλες εποχές, όπως το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι ένα έντονο floral pattern σε απόλυτα καλοκαιρινά κομμάτια μπορεί να μας χαρίσει μία stylish εμφάνιση.

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι, τα έντονα χρώματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands όσο και στις ενημερωμένες εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashion it girls, χωρίς όμως να αποκλείονται τα ενδιαφέροντα χρωματιστά patterns, όπως και τα floral. Τα λουλουδάτα patterns τα βρίσκουμε στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές σε κάθε είδους fashion item. Πουκάμισα, φούστες, παντελόνες αλλά και φορέματα είναι κάποιες από τις πιο αέρινες και ανάλαφρες επιλογές μας για να φορέσουμε ένα φλοράλ μοτίβο αυτή την εποχή.

Ένα φόρεμα σε floral pattern είναι ιδανικό και για αυτή τη μεταβατική περίοδο του χρόνου καθώς μπορεί να χαρίσει στιλ με ευκολία αλλά και μία playful διάθεση. Η Λένα Δροσάκη επέλεξε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της ένα μακρυμάνικο midi floral φόρεμα σε σατέν ύφασμα σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Η Λένα Δροσάκη φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με prints ιδανικό για το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ