Follow us

Η casual chic εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στις Κάννες με power suit

Το σύνολο της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Όλες μας έχουμε fashion items στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως τα αγαπημένα μας. Συνήθως αυτά τα κομμάτια πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να μπορούμε να τα φορέσουμε με διαφορετικούς συνδυασμούς σε διάφορες περιστάσεις, να ταιριάζουν στον σωματότυπο και το στιλ μας όπως και να αισθανόμαστε άνετα φορώντας τα. Ένα κοστούμι πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις ενώ έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητάμε στα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μας.

Διαβάστε Επίσης

Κι ενώ το φθινόπωρο και τον χειμώνα επιλέγουμε τα κοστούμια μας να έχουν σκουρόχρωμες αποχρώσεις, η εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι η περίοδος όπου οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στις περισσότερες εμφανίσεις μας όπως και σε αυτές που επιλέγουμε να δημιουργήσουμε με ένα κοστούμι.

Αναμφίβολα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι ανοιχτόχρωμες και οι ζωηρές αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το ανάλαφρο και playful αποτέλεσμα που επιθυμούμε αυτή την περίοδο.

Ένα κοστούμι στη νικήτρια απόχρωση - τάση της φετινής χρονιάς, επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Καννών. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε ένα vibrant look επιλέγοντας να φορέσει ένα κοστούμι σε loose γραμμή σε έντονο κόκκινο χρώμα. Το power suit look της ολοκλήρωσε με λευκό top, λευκά sneakers και μαύρο τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Τόνια Σωτηροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ