Follow us

Αυτά τα 8 φορέματα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ είναι τα πιο αέρινα fashion items του καλοκαιριού

Τα φορέματα που θα φοράς στο repeat φέτος το καλοκαίρι

Αυτά τα 8 φορέματα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ είναι τα πιο αέρινα fashion items του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Σχεδόν όλο τον χρόνο προετοιμάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις κι αυτό καθώς είναι η εποχή όπου μπορούμε να αισθανθούμε με τα ρούχα που επιλέγουμε ξέγνοιαστες, αέρινες και ανάλαφρες. Φανταζόμαστε τα γαλάζια νερά στα οποία θα βουτήξουμε όπως και τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε για να αισθανόμαστε και να δείχνουμε στα καλύτερα μας. Το summer vibe που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση μας και τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε για να απαρτίζουν το look μας είναι εξίσου σημαντικά.

Τα ανάλαφρα υφάσματα και οι αέρινες γραμμές στα ρούχα είναι οι ιδανικότερες επιλογές για τις ημέρες του καλοκαιριού τόσο για να είμαστε άνετες όσο και για να έχουμε αυτό το καλοκαιρινό feeling που προαναφέραμε. Τα one piece ρούχα είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή που μπορείς να διαλέξεις τόσο για να αισθάνεσαι άνεση, ελευθερία κινήσεων αλλά και δροσερή όσο και για να έχεις ένα safe look για τις πρωινές αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις και εξόδους.

Τα φορέματα και το καλοκαίρι είναι απόλυτα ταυτισμένα, ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους. Ένα φόρεμα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε στις διακοπές μας ενώ πολλές είναι οι φορές που έχουμε καταλάβει πως θα το προτιμάμε σε σύγκριση με άλλα outfits.

Η H&M, για το καλοκαίρι 2024, βάζει στο επίκεντρο της νέας της συλλογής, εκπληκτικά σχήματα και τολμηρά prints. Οι εμφανίσεις είναι δυναμικές με εντυπωσιακά μοντέρνα καφτάνια, αέρινα φορέματα και ασορτί σύνολα εμπνευσμένα από τη ζεστασιά, την ενέργεια και την πλούσια κουλτούρα της Βραζιλίας.

Για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις ξεχωρίσαμε οκτώ φορέματα της νέας συλλογής της Η&Μ για να δημιουργήσεις τις πιο ξέγνοιαστες και stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τα φορέματα που διαλέξαμε

Ογκώδες μάξι φόρεμα, Η&Μ

Φόρεμα σε γραμμή Α, Η&Μ

Φόρεμα - καφτάνι, Η&Μ

Στράπλες φόρεμα, H&M

Φόρεμα με τρυπητό κέντημα, Η&Μ

Μάξι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Η&Μ

Φόρεμα καφτάνι, Η&Μ

Μακρύ στράπλες φόρεμα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ