Follow us

Alviero Martini 1a Classe x Missbloom | Η Δώρα Κατσικογιάννη σου προτείνει τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι

Τα κομψά total looks που σου προτείνει.

MissBloom TEAM
Alviero Martini

Πέρα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας στα οποία βασιζόμαστε για τις προσεγμένες εμφανίσεις μας οι οποίες θα αναδεικνύουν το στιλ μας, σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ με τα οποία επιλέγουμε να ολοκληρώσουμε τα σύνολα μας. Τα παπούτσια, τα καπέλα οι τσάντες και τα κοσμήματα ανάμεσα σε άλλα, είναι εκείνα τα οποία δίνουν τη δική μας ταυτότητα σε αυτά που φοράμε στολίζοντας και αναβαθμίζοντας το κάθε outfit μας.

Η πρακτικότητα που έχουν τα κομμάτια της συλλογής μας όπως και τα αξεσουάρ μας είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε καθώς αυτή είναι η πρωταρχική τους αξία και ύστερα ακολουθεί η στιλιστική και η αισθητική. Συγκεκριμένα, στις τσάντες και στα παπούτσια της συλλογής μας είναι εκεί όπου μπορούμε να το δούμε περισσότερο ξεκάθαρα, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες που πρόκειται να προκύψουν αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες πρόκειται να δώσουμε το παρών, επιλέγουμε να κρατάμε και την ανάλογη τσάντα αλλά και να φοράμε το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια.

Στον ερχομό κάθε νέας εποχής επιθυμούμε να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα fashion items που μπορούν να μεταμορφώσουν τα looks μας, επιλέγοντας brands που εμπιστευόμαστε. Έτσι κάναμε παρέα με τη Δώρα Κατσικογιάννη μια επίσκεψη στην boutique της Alviero Martini 1a Classe στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 1) και δημιουργήσαμε total looks που ανταποκρίνονται στις τάσεις της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, με ρούχα και αξεσουάρ κατάλληλα τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις μας.

Alviero Martini 1a Classe x Missbloom | Η Δώρα Κατσικογιάννη σου προτείνει τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ από την Alviero Martini 1a Classe που ξεχώρισε η Δώρα Κατσικογιάννη

Ένα κομψό travel look που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη όποιο κι αν είναι το στιλ σου αλλά και με όποιο τρόπο ταξιδεύεις επέλεξε να μας προτείνει η influencer Δώρα Κατσικογιάννη. Συγκεκριμένα το σύνολο το οποίο επέλεξε αποτελείται από αμάνικο crop top πουκάμισο χωρίς γιακά με λεπτομέρειες στις τσέπες και λεπτομέρεια κόμπου. Το πουκάμισο της συνδύασε με ψηλόμεσο σορτς σε χακί απόχρωση και mini μήκος. Το outfit της ολοκλήρωσε με loafers με το χαρακτηριστικό "Geo map" pattern του οίκου να ολοκληρώνει τους γήινους τόνους του look ενώ η βαλίτσα με ροδάκια επίσης στο ίδιο μοτίβο και η handbag σε εκρού απόχρωση συμπληρώνουν ιδανικά το travel look.

Alviero Martini

Το επόμενο ολοκληρωμένο σύνολο που μας προτείνει η Δώρα Κατσικογιάννη αποτελείται από λευκό φόρεμα που το μήκος του φτάνει στο ύψος του γονάτου, με "Geo map" κάθετες ρίγες από την περιοχή του γιακά και κάτω και λευκή ζώνη στη μέση. Το αέρινο λευκό φόρεμα της Alviero Martini 1a Classe συνδύασε με handbag σε nude απόχρωση με το signature "Geo map" pattern του brand.

Alviero Martini

Alviero Martini
Alviero Martini

Ένα σεμιζιέ φόρεμα που μπορούμε να φορέσουμε κάθε καλοκαιρινή ώρα και σε κάθε περίσταση επέλεξε για το επόμενο total look της από την Alviero Martini 1a Classe η Δώρα Κατσικογιάννη. Συγκεκριμένα, η influencer επέλεξε ένα εμπριμέ σεμιζιέ φόρεμα όπου το μοτίβο της μαρινιέρας και το γαλάζιο χρώμα είναι αυτά που πρωταγωνιστούν δίνοντας έτσι μία καλοκαιρινή νότα στην εμφάνιση της. Το κομψό midi φόρεμα συνδύασε με T-strap σανδάλια σε ταμπά απόχρωση και handbag σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Alviero Martini
Alviero Martini

Ένα casual chic look που αποπνέει απόλυτα τη φιλοσοφία του Alviero Martini 1a Classe δημιούργησε η Δώρα Κατσικογιάννη επιλέγοντας κομμάτια του brand που μπορούν να αναδείξουν την πιο κομψή πλευρά σου. Συγκεκριμένα, η Δώρα Κατσικογιάννη φόρεσε την midi αμάνικη jumpsuit Alviero Martini 1a Classe σε μπεζ απόχρωση την οποία συνδύασε με αξεσουάρ με το signature "Geo map" pattern της Alviero Martini 1a Classe. Πιο αναλυτικά φόρεσε μία ζώνη σε ταμπά τόνο και ένα jockey hat επίσης με το ίδιο χαρακτηριστικό "Geo map" pattern. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat mules επίσης με το ίδιο μοτίβο και επέλεξε ως color splash στοιχείο στο look της να κρατήσει το cross body τσαντάκι της νέας συλλογής σε έντονο baby pink χρώμα. Μία ακόμη λεπτομέρεια που αναβάθμισε το look της ήταν το σατέν φουλάρι με μπεζ και φούξια χρώματα που "έδεσε" τα χρώματα του outfit της.

Alviero Martini
Alviero Martini

Ένα σύνολο ιδανικό για stylish καλοκαιρινά office looks είναι το επόμενο το οποίο επέλεξε, ενώ το συγκεκριμένο look μπορεί να μας εξυπηρετήσει και στις χαλαρές εξόδους μας μετά τις πρωινές μας υποχρεώσεις. Tο midi αμάνικο εμπριμέ φόρεμα σε γαλάζιο, σιέλ και κίτρινες αποχρώσεις με την πλισέ φούστα είναι μία κομψή και απόλυτα καλοκαιρινή επιλογή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με mules σε nude απόχρωση και handbag επίσης σε nude και μπεζ τόνους.

Alviero Martini

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Alviero Martini 1a Classe στο Instagram.

Alviero Martini

Alviero Martini 1a Classe flagship store

Κολοκοτρώνη 1, Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3218606

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ