Follow us

Φαίη Σκορδά | Το twin set της από την Pink Woman είναι ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Φαιη Σκορδά Instagram

Aρκετό καιρό πριν έρθει η ημέρα για να κατευθυνθούμε προς τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές ημέρες του χρόνου, έχουμε ήδη πάνω κάτω στο μυαλό μας, ποια είναι τα κομμάτια που θα μας προσφέρουν το summer feeling που επιθυμούμε. Αέρινες φούστες και φορέματα, wide leg παντελόνες, stylish jumpsuits και statement twin sets είναι κάποιες από τις go to επιλογές μας για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Συγκεκριμένα τα twin set κομμάτια που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε πολλά summer looks μας χαρίζουν την άνεση της ευκολίας στο styling τους, το οποίο ουσιαστικά δεν χρειάζεται, ενώ δίνουν στιλ και ένα προσεγμένο ύφος στις εμφανίσεις μας λόγω του total χαρακτήρα τους.

Πέρα από τα υφάσματα που θα επιλέξεις προσεκτικά, την ίδια προσοχή θα δώσεις και στα χρώματα και τις αποχρώσεις που θα επιλέξεις καθώς παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο τόσο στη θερμοκρασία του σώματος σου, όσο και στο summer feeling που θέλεις να αποδώσεις στο look σου. Γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις κομψότερες και πιο αέρινες επιλογές που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι.

Πέρα όμως από όλα τα summer key items που θα προτιμήσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, βέβαιο είναι ότι ένα twin set είναι μία από τις πιο κομψές και stylish επιλογές για κάθε περίσταση. Συγκεκριμένα ένα από τα ωραιότερα twin sets του καλοκαιριού από την Pink Woman, είδαμε να φοράει η Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα twin set από την Pink Woman το οποίο αποτελούταν από maxi rib φούστα και strapless crop top, και τα δύο σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε πράσινο τόνο.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Φαίη Σκορδά | Το twin set της από την Pink Woman είναι ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Twin set ριμπ, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ