Follow us

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις ένα blazer αυτή την εποχή

Το look που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις ένα blazer αυτή την εποχή Instagram

Τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μπορούν να μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για μία περίσταση. Τα κλασικά, και διαχρονικά fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση, προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και στιλιστική ασφάλεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως και με τα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα blazer, όποια κι αν είναι η εποχή που διανύουμε.

Πέρα από τις παντελόνες, τα αέρινα φορέματα όπως και τις θηλυκές φούστες που μπορούμε να φορέσουμε τη σεζόν της άνοιξης και του καλοκαιριού, αρκετά είναι και τα jackets, cardigans όπως και πανωφόρια που μας δίνεται η δυνατότητα να τα φορέσουμε και στις δύο εποχές. Χαρακτηριστικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που λειτουργεί ως "πασπαρτού” σε πολλές από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο blazer.

Τα blazers τα οποία μπορούν να φορεθούν κατά την ανοιξιάτικη όπως και τη καλοκαιρινή περίοδο χρειάζονται να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μην θεωρηθούν out of season. Ιδανικότερα όμως και για τις δύο εποχές είναι εκείνα τα οποία είναι κατασκευασμένα από περισσότερο "ελαφριά” υφάσματα έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες και των δύο εποχών. Κάτι που ακόμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να εντάξουμε με αρμονία ένα blazer στο look μας σε κάποια από αυτές τις δύο εποχές είναι το styling combo που θα επιλέξουμε για να τα συνδυάσουμε.

Ένα cool και μοντέρνο styling combo δημιούργησε η Γαία Μερκούρη με ένα blazer σε πρόσφατη εμφάνιση της το οποίο θέλουμε να αντιγράψουμε. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα oversized blazer μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με λευκό one shoulder top και denim βερμούδα σε loose γραμμή και γκρι απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπότες μαύρου χρώματος.

Δες την εμφάνισή της


Πώς να συνδυάσεις ένα πανωφόρι αυτή την εποχή



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ