Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το τέλειο κόκκινο φόρεμα για το καλοκαίρι | Θα αναδείξει τις καμπύλες σου

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα αναδεικνύει ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος.

MissBloom TEAM
danai_barka Instagram @danai_barka

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε ένα κομμάτι που θα φοράμε non stop, ώστε να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού με στιλ, τότε τα φορέματα θα ήταν η πρώτη μας σκέψη. Αέρινα και κομψά, πολύ θηλυκά και κατάλληλα για ποικίλες περιστάσεις, τα φορέματα είναι μία από τις σημαντικότερες προσθήκες που αξίζει να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Σε περίπτωση μάλιστα που αγαπάς τα έντονα χρώματα, το φόρεμα που φόρεσε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο off shoulder φόρεμα σε mini μήκος, το οποίο αναδείκνυε πολύ τη σιλουέτα της, αλλά και ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, δηλαδή τους ώμους. Το φόρεμα φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand XXLOVE. Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρα platform shoes, που πρόσθεσαν rock vibes στο σύνολό της.

Τους τελευταίους μήνες, τα φορέματα σε κόκκινη απόχρωση έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα. Το εν λόγω χρώμα είναι ένα από τα color trends της σεζόν, ενώ το εξίσου σημαντικό είναι πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τον ιδανικό τόνο του κόκκινου, ανάλογα με την επιδερμίδα της. Ένα φόρεμα όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα λοιπόν μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου.

Το summer look της Δανάης Μπάρκα

Get the item

Tempesta Dress XXLOVE

Cassandra Dress XXLOVE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ