Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Kendall Jenner φόρεσαν το ίδιο μπικίνι | Είναι τέλειο ό,τι στήθος κι αν έχεις

Το μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα και της Kendall Jenner θα αναδείξει τέλεια την επιδερμίδα σου.

MissBloom TEAM
xristina mpompa kendall jenner Instagram @chrismpo, Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που ανέβει η θερμοκρασία και η ζέστη γίνει σταθερά στην καθημερινότητά μας, η προσοχή κάθε γυναίκας επικεντρώνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο project. Πιο συγκεκριμένα, στην αναζήτηση του ιδανικού μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο, που θα πρωταγωνιστήσει στα beach looks της. Οι νέες συλλογές των brands, που μόλις έχουν κυκλοφορήσει, είναι σίγουρα μία πολύτιμη βοήθεια, αφού προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Εξίσου σημαντική βοήθεια ωστόσο είναι τα μαγιό που επιλέγουν και προτείνουν οι celebrities. Πρόσφατα μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα και η Kendall Jenner φόρεσαν το ίδιο μπικίνι και υπάρχει σημαντικός λόγος για να το αποκτήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα και η Kendall Jenner φόρεσαν το ίδιο μπικίνι από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Πρόκειται για ένα τριγωνικό bikini top με αφαιρούμενη ενίσχυση και ένα bikini bottom με δεσίματα. Οι λόγοι που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε το εν λόγω μπικίνι είναι δύο. Αφενός, το γεγονός πως η Χριστίνα Μπόμπα και η Kendall Jenner έχουν διαφορετικό μέγεθος στήθους, ωστόσο και στις δύο είναι πολύ κολακευτικό το ίδιο μαγιό. Αφετέρου, πως η απόχρωση του που είναι ένα ανοιχτό πράσινο πρόκειται να αναδείξει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Διαβάστε Επίσης

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Το beach look της Kendall Jenner

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για εσένα

-1 Η επιλογή του λάθους νούμερου είναι ένα από τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες όταν κάνουμε τις αγορές μας. Συγκεκριμένα τα μαγιό όμως, θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία, συνεπώς το σωστό νούμερο είναι πολύ σημαντικό. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να επιλέξεις το νούμερο που φορούσες πέρσι το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις πρώτα μία δοκιμή. Τσέκαρε τις μετρήσεις που έχει το εκάστοτε brand και πειραματίσου με γραμμές και στιλ μαγιό που δεν έχεις φορέσει μέχρι σήμερα.

-2 Σε περίπτωση που είσαι fan των μπικίνι, ίσως να αντιμετωπίσεις μία έξτρα πρόκληση. Να χρειάζεσαι δηλαδή διαφορετικό νούμερο σε σουτιέν και σλιπ. Ευτυχώς πλέον πολλά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσεις ξεχωριστά τα δύο μέρη του μαγιό. Διαφορετικά, μπορείς να ψωνίσεις ξεχωριστά σουτιέν και σλιπ και να τα συνδυάσεις στη συνέχεια. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις πολλά combos και να έχεις περισσότερα μαγιό.

-3 Εάν σου αρέσει να περνάς τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χαλαρώνοντας σε μία ξαπλώστρα τότε όποιο μαγιό κι αν φορέσεις θα είναι τέλειο για εσένα. Σε περίπτωση όμως που σου αρέσουν τα extreme sports ή αθλήματα όπως το beach volley, χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του μαγιό. Χρειάζεσαι δηλαδή ένα μαγιό που θα καλύπτει σωστά το σώμα σου, θα σου προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και ελευθερία κινήσεων όσο απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες χωρίς να φοβηθείς για "ατυχήματα".

-4 Το πλύσιμο του μαγιό είναι ίσως αυτό που θα πρέπει να προσθέσεις περισσότερο από όλα. Κάθε φορά που επιστρέφεις από την παραλία ή την πισίνα, θα πρέπει να πλένεις το μαγιό σου και να μην το παραλείπεις. Συγκεκριμένα, προτίμησε να το πλύνεις στα χέρια και μάλιστα με κρύο νερό, αφού το στύψιμο και το καυτό νερό του πλυντηρίου μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα και την εφαρμογή του. Μπορεί να σου φαίνεται μία βαρετή διαδικασία, αλλά να είσαι σίγουρη πως το μαγιό σου θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση για περισσότερο διάστημα εάν το ξεπλένεις κάθε φορά καλά από το χλώριο ή το αλάτι.

Get the item

Τρίγωνο Σουτιέν Μαγιό με Αφαιρούμενη Ενίσχυση Shiny Satin Calzedonia

Σλιπ Μαγιό με Κορδόνια Shiny Satin Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ